مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری :

مقاله منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله فیزیک زمین و فضا از صفحه ۴۳ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: منطقه بندی دو مخزن نفتی ایران بر اساس داده های چاه نگاری و استفاده از روش آماری
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منطقه بندی مخزن
مقاله تسترمن
مقاله واریانس
مقاله پازنان
مقاله مارون
مقاله تخلخل موثر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
داده های اندازه گیری و ثبت شده در چاه نگاری به اندازه ی گسترده و وسیع اند که دسته بندی و مقایسه آنها پیش از تجزیه و تحلیل و تفسیر آنها ضروری است. دسته بندی داده ها، کیفیت و بازده نتایج حاصل را افزایش می دهد.
منظور از منطقه بندی مخزن تقسیم لایه های مخزن بر اساس پارامترهای متفاوتی همچون سنگ شناسی، تخلخل، تراوایی، اشباع آب و غیره است. به طور کلی منطقه بندی مخزن را یا گروه زمین شناسی بر اساس خصوصیات چینه ای به انجام می رساند و یا با نرم افزارهای شبیه ساز از قبیل پترل و آر- ام- اس صورت می گیرد، لیکن در اینجا به معرفی روشی متمایز می پردازیم. به کارگیری روش های آماری راه حل های توانمندی را برای منطقه بندی داده ها در اختیار قرار می دهد. روش های متعددی برای منطقه بندی با داده های چاه نگاری ارایه شده است، که در آنها میانگین داده ها درحکم عدد نماینده (نماینده منطقه) انتخاب می شود. از جمله این روش ها می توان به مواردی همچون کراس – پلات تخلخل و تراوایی، شاخص های (آر- کیو- آی) و (اف- زد- آی)، روش پیکت و سودر و روش گیل اشاره کرد. روش منطقه بندی که در این بررسی از آن استفاده شده، روش تسترمن است که بر مبنای یک بررسی آماری بنا شده است. در این روش از پارامتر واریانس برای منطقه بندی استفاده می شود. از جمله مزایای این روش نسبت به روش های قبل این است که از ابتدا هیچ گونه پیش داوری نسبت به تعداد منطقه ها نیست و مرز بین منطقه ها به صورت خودکار تعیین می شود و این منطقه بندی با یک شرط خاتمه دهنده از پیش تعریف شده، کنترل می شود. در این بررسی پس از کدنویسی برنامه محاسباتی، داده های دو مخزن نفتی ایران مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.