مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در بیماریهای گیاهی از صفحه ۱۹۹ تا ۲۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Sclerotinia sclerotiorum با استفاده از نشانگر rep-PCR
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله Sclerotinia sclerotiorum
مقاله گروه های سازگاری میسلیومی
مقاله تنوع ژنتیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیماری پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه کلزا ناشی از Sclerotinia sclerotiorum یکی از مهم ترین بیماری های قارچی کلزا در ایران می باشد. با توجه به اهمیت این بیماری و عدم وجود اطلاعات کامل از ساختار ژنتیکی جمعیت های این قارچ گروه های سازگاری میسلیومی و تنوع ژنتیکی بین و درون گروه های سازگاری میسلیومی (mycelial compatibility grouping, MCG) شناسایی شده از سه استان گلستان، مازندران و آذربایجان غربی بررسی شد. تعداد ۶۴ جدایه با توجه به پراکنش جغرافیایی انتخاب و MCG آنها تعیین گردید. در بین این تعداد جدایه، ۴۲ گروه سازگاری میسلیومی شناسایی شد. آزمون های بررسی قدرت بیماری زایی (ویرولانس) جدایه ها در گلخانه انجام گرفت. تجزیه و تحلیل داده های حاصل از ترکیب سه شاخص یادداشت برداری فنوتیپ زخم، طول زخم و درصد توسعه زخم دور ساقه جدایه ها را به سه گروه با قدرت بیماری زایی مختلف تقسیم نمود. نتایج این مطالعات نشان داد که قدرت بیماری زایی جدایه های درون یک MCG و نیز بینMCG ها متفاوت بود. در بررسی تنوع ژنتیکی بین MCGها (۳۸ جدایه نماینده سی و هشت MCG)، بر اساس تجزیه و تحلیل الگوهای باندی حاصل از مجموع چهار آغازگر rep-PCR در سطح تشابه ۶۴ درصد جدایه ها در هفت گروه قرار گرفتند. بر این مبنا، بیشتر جدایه ها از لحاظ منشا جغرافیایی از یکدیگر تفکیک شدند. قدرت تمایز بالای این نشانگر(D=0.993) در تمایز ۳۸ جدایه به ۳۷ ژنوتیپ نشان داد که می توان از rep-PCR به عنوان یک روش مفید و سریع برای بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های S. sclerotiorum استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.