معرفی یک پیوسفر با توجه به توزیع و پراکنش ترکیب گیاهی در طول گرادیان چرا در بوته زارهای مراتع ییلاقی استان کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی یک پیوسفر با توجه به توزیع و پراکنش ترکیب گیاهی در طول گرادیان چرا در بوته زارهای مراتع ییلاقی استان کرمان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی یک پیوسفر با توجه به توزیع و پراکنش ترکیب گیاهی در طول گرادیان چرا در بوته زارهای مراتع ییلاقی استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی یک پیوسفر با توجه به توزیع و پراکنش ترکیب گیاهی در طول گرادیان چرا در بوته زارهای مراتع ییلاقی استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی یک پیوسفر با توجه به توزیع و پراکنش ترکیب گیاهی در طول گرادیان چرا در بوته زارهای مراتع ییلاقی استان کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۱۴

برای شناسایی مناطق تخریب یافته و معرفی یک پیوسفر، توزیع و پراکنش گونه های گیاهی در اطراف یک آبشخور مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور در ۱۱۳ پلات درصد تاج پوشش و تراکم گونه ها برآورد گردید. برای شناسایی الگوهای پراکنش ترکیب گیاهی بر روی داده های تاج پوشش و تراکم گونه ها آنالیز خوشه بندی انجام شد و سه گروه متمایز از نظر ترکیب گیاهی بدست آمد. آنالیز تجزیه واریانس تمایز گروه های بدست آمده را نشان داد (p<0.01). با آنالیز DCA نیز ارتباط گروه های بدست آمده، با هر یک از گونه های گیاهی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج موید یک پیوسفر تا شعاع ۳۰۰ متری از آبشخور می باشد. به طوری که ترکیب گیاهی در اثر چرای دام بشدت تغییر کرده بود و گونه های فورب یکساله و چندساله غیرخوشخوراک، جایگزین گونه های دائمی و خوشخوراک شده بودند. اما با فاصله از آبشخور گونه های چندساله و خوشخوراک در ترکیب گیاهی افزایش پیدا کرده بودند. بنابراین مطالعه ارتباط بین نسبت های ترکیب گیاهی (بدست آمده با تیپ های کارکردی) و شدت چرا نیز نشان داد که علاوه بر روشهای کمی روشهای کیفی نیز همچون ترکیب گیاهی و تیپ های کارکردی گیاهان می توانند یک روش مناسب برای تعیین وضعیت اکوسیستم در بوته زارها باشند.

کلید واژه: پیوسفر، ترکیب گیاهی، آبشخور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.