عنوان عربی: صدی المطلع الطللی و تطوراته فی القصیده العربیه (عنوان فارسی: بازتاب و تحولات مطلع طللی در قصیده عربی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: صدی المطلع الطللی و تطوراته فی القصیده العربیه (عنوان فارسی: بازتاب و تحولات مطلع طللی در قصیده عربی) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: صدی المطلع الطللی و تطوراته فی القصیده العربیه (عنوان فارسی: بازتاب و تحولات مطلع طللی در قصیده عربی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: صدی المطلع الطللی و تطوراته فی القصیده العربیه (عنوان فارسی: بازتاب و تحولات مطلع طللی در قصیده عربی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: صدی المطلع الطللی و تطوراته فی القصیده العربیه (عنوان فارسی: بازتاب و تحولات مطلع طللی در قصیده عربی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لسان مبین

تعداد صفحات :۲۹

چکیده عربی:إن بنیه القصیده العربیه لم تکن یوما ما، تنحصر علی شکل أو نوع معین من المطالع، بل تنوعت المطالع فی فضائها و لکن اللوحه الفنیه التی ذاع صیتها ورافقت القصیده العربیه فی رحلتها، هی اللوحه الطللیه التی کثر استخدامها من قبل الشعراء الجاهلیین التی أصلوها فتنوع و قوفهم علیها فمنهم من وقف لاجل امرأه و منهم من وقف لأجل ملک ضاع و منهم من أعرض عنها فاحتذی الشعراء فیما بعدهم و أخذوا یحرصون علی افتتاح قصائدهم بالتقلید الفنی المتوارث إلأ أن هناک تیارات برزت جابهتها و حاولت تضعیفها، تمثلت بأبی نوأس و رفاقه و رغم تلک المحاولات استطاعت اجتیاز التحدیات الی أن عانقت المنتصف من القرن التاسع عشر و شهدت المقدمه الطللیه فی هذه الفتره الطویله ازدهارا و انکماشا و شدا و جذبا کثیرا.

چکیده فارسی:ساختار قصیده در ادب عربی، در بخش مطلع هیچ گاه به شکل معینی محدود و منحصر نمانده است. مطلع های قصیده عموما متنوع بوده است.اما مقدمه طللی چون تابلویی هنری، پیوسته همگام و همراه با قصیده عربی بوده است، شاعران دوره جاهلی، این مطلع هنری را به عنوان یک اصل قرار داده و هر کدام به شیوه ای مطلع قصیده خود را آغاز نموده اند. گاهی برای بیان عشق خود به یک زن، گاهی به خاطر قدرت و شوکتی تباه شده، و البته گروهی هم از ورود به مقدمه طللی پرهیز نموده اند. شاعران عرب در دوره های گوناگون به این بخش آغازین علاقه وافر نشان داده اند. گرچه گروهی هم، از جمله، ابی نواس اهوازی و همفکرانش سعی در مقابله با آن نموده اند. در دوران معاصر مطلع طللی فراز و نشیب گوناگونی را به خود دیده است. سیر تحولات مقدمه طللی در ادوار گوناگون، محور پژوهش نویسندگان در این نوشتار می باشد.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: المقدمه الطللیه، المعلقات و الطلل، فلسفه الطلل، الثوره علی الطلل (کلیدواژه فارسی:
مقدمه طللی، معلقات و ذکر اطلال، فلسفه ذکر اطلال و دمن، قصیده عربی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.