عنوان عربی: «التبریرات النحویه بین الواقع والوصف الإعرابی» المشبه بالمفعول به نموذجا (عنوان فارسی: توجیهات اعرابی ما بین واقعیت و توصیف با بررسی نمونه ای مبحث شبیه به مفعول)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: «التبریرات النحویه بین الواقع والوصف الإعرابی» المشبه بالمفعول به نموذجا (عنوان فارسی: توجیهات اعرابی ما بین واقعیت و توصیف با بررسی نمونه ای مبحث شبیه به مفعول) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: «التبریرات النحویه بین الواقع والوصف الإعرابی» المشبه بالمفعول به نموذجا (عنوان فارسی: توجیهات اعرابی ما بین واقعیت و توصیف با بررسی نمونه ای مبحث شبیه به مفعول)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: «التبریرات النحویه بین الواقع والوصف الإعرابی» المشبه بالمفعول به نموذجا (عنوان فارسی: توجیهات اعرابی ما بین واقعیت و توصیف با بررسی نمونه ای مبحث شبیه به مفعول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: «التبریرات النحویه بین الواقع والوصف الإعرابی» المشبه بالمفعول به نموذجا (عنوان فارسی: توجیهات اعرابی ما بین واقعیت و توصیف با بررسی نمونه ای مبحث شبیه به مفعول) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لسان مبین

تعداد صفحات :۲۷

چکیده عربی:تتناول هذه الدراسه مبحث التبریر النحوی لدی علماء اللغه العربیه والاختلاف بینه و بین واقعه و بین الوصف الإعرابی، حیث نعرج علی التقدیرات النحویه عند سیبویه و ذلک لتقریب المعنی من ذهن المخاطب، حیث یبدو أن کثیرا من النحاه یخلطون بین الإعراب والوصف الإعرابی من جهه والتبریر النحوی من جهه أخری. و ذلک جراء ما وصلوا إلیه من تبریرات من أجل الخروج من مأزق التعارض مع القواعد الإعرابیه. و مما یدلل علی ذلک وجود مواقف نقدیه لسیبویه فی کتابه من التبریر النحوی.

چکیده فارسی:با مطالعه تحلیل های نحوی و آرا و نظریات نحویان گوناگون به مواردی بر می خوریم که به توجیه و تعلیل شبیه ترند تا اعراب و وصف نحوی، و در پاره ای از توجیهات، آرای نحویان نه بر نقل استوار است و نه بر عقل. چه قواعد زبان عربی از دیرباز مبتنی بر این دو رکن بوده اند و مبنای اختلاف بین دو مکتب کوفه و بصره در نسبت اعتماد به نقل یا منطق عقلی است. آنچه در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد، مبحث «شبیه به مفعول» است که به نظر می رسد برخی از نحویان آن را به اشتباه به عنوان یک نقش اعرابی پنداشته اند، در حالیکه آن یک توجیه و یا یک وصف اعرابی جهت تقریب معنا مورد استفاده قرار گرفته است. در این پژوهش ضمن اشاره به مواردی که سیبویه از اصطلاح «شبیه به مفعول» بهره جسته است، آرای دیگر نحویان هم مورد بررسی قرار می گیرد، و سرانجام به تحلیل اینکه این اصطلاح توجیه اعرابی است، نقش اعرابی و یا توصیف اعرابی خواهیم پرداخت.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: التبریر النحوی، الإعراب، سیبویه، وصف الإعراب، المشبه بالمفعول به (کلیدواژه فارسی: توجیه اعرابی، اعراب، سیبویه، توصیف اعرابی، شبه مفعول)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.