مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران :

مقاله سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۶۹ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: سرواپیدمیولوژی عفونت های همزمان با HDV در شمال شرقی ایران
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویروس هپاتیت دلتا
مقاله عوامل خطر
مقاله عفونت های همزمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ویروس هپاتیت (HBV) B شایعترین علت هپاتیت مزمن در ایران می باشد ولی در خصوص شیوع هپاتیت D (HDV) حداقل در شمال شرقی ایران اطلاعات زیادی در دسترس نیست. هدف این مطالعه تعیین شیوع نسبیHDV در مبتلایان به هپاتیت مزمنB ، عوامل خطر ابتلا به HDV و عفونت همزمان HDV و هپاتیت C روی HBV می باشد.
روش کار: این مطالعه به روش توصیفی – تحلیلی بر ۳۵۰ بیمار ناقل مزمن HBV از مهرماه ۸۳ تا مهرماه ۸۴ در بیمارستان امام رضا (ع) انجام شد. بیماران به دو گروه ناقلین مزمن غیرفعال و بیماران مزمن کبدی (هپاتیت مزمن و سیروز کبدی) تقسیم شدند. HDV Ab توسط تست الیزا در سرم بیماران بررسی شد، و بیماران HDV مثبت از نظر عوامل خطر و عفونت همزمان باHCV ، توسط الیزا بررسی شدند و برای موارد Anti-HCV مثبت، Immunoblot assay انجام شد. سپس عوامل خطر و عفونت های همزمان در بیماران HDV مثبت با بیماران HDV منفی مقایسه شدند.
نتایج: شیوع کلی HDV در مبتلایان به هپاتیت مزمن (۳۵۳۵۰)%۱۰B تعیین شد، شیوع HDV در بیماران مزمن کبدی (هپاتیت مزمن و سیروز) (۲۸۱۹۷)%۱۴۲ و در ناقلین غیرفعال (۷۱۵۳)%۴۵ بود. در بین عوامل خطر بررسی شده بیشترین عامل خطر سابقه فامیلی مثبت و بعد دریافت خون بود. در گروه HDV منفی ها %۲۸ بیماران (۳۵/۱) عفونت دوگانه با HDV و HCV داشتند و در گروه HDV مثبت ها %۲۸ بیماران (۳۵/۱) عفونت سه گانه با HBV، HDV و HCV داشتند.
نتیجه گیری: در این منطقه از
کشورمانHDV در بیماران سیروتیک و هپاتیت مزمن از شیوع متوسطی برخوردار بوده و بررسی آن در این بیماران توصیه می شود. عفونت همزمان با HCV از شیوع بالایی برخوردار نبوده و به جز در افراد پرخطر نیاز به بررسی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.