مقایسه آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس در خوکچه هندی و طراحی پرایمر اختصاصی ژن Tri r4


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس در خوکچه هندی و طراحی پرایمر اختصاصی ژن Tri r4 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس در خوکچه هندی و طراحی پرایمر اختصاصی ژن Tri r4  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس در خوکچه هندی و طراحی پرایمر اختصاصی ژن Tri r4،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس در خوکچه هندی و طراحی پرایمر اختصاصی ژن Tri r4 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: تریکوفایتون روبروم که یک قارچ انسان دوست با انتشار وسیع و از عوامل کچلی در انسان می باشد، عامل ۸۰% تا ۹۳% از عفونت های درماتوفیتی مزمن یا عودکننده می با شد. پروتئین های تریکوفایتون خانواده های آنزیمی مختلفی را شامل می شوند که در بیماری زایی قارچی و آلرژی زایی دخالت دارند. از جمله آلرژن های تریکوفایتون روبروم Tri r 2 و Tri r 4 می باشند. هدف از این مطالعه بررسی آلرژی زایی تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس می باشد.روش بررسی: ابتدا قارچ تریکوفایتون روبروم روی محیط PDA کشت داده شد. سپس کونیدیهای آن توسط PBS استریل جمع آوری گردید. DNA آن استخراج شد و تست PCR با استفاده از پرایمرهای اختصاصی Tri r 4 صورت گرفت. جهت بررسی آلرژی زایی قارچ های تریکوفایتون روبروم و میکروسپوروم کنیس، از خوکچه هندی استفاده شد و تست های تزریق زیرجلدی آنتی ژن درماتوفیتی و بررسی های ماکروسکوپی آن صورت گرفت. به منظور تایید آلرژن بودن قارچ ها IgE به روش الایزا اندازه گیری و در CBC خون خوکچه هندی درصد سلول های خونی و بویژه ائوزینوفیل ارزیابی گردید.یافته ها: کونیدیها به وسیله تست PCR ویژه Tri r 4تایید شد. نتیجه بررسی آلرژی زایی نشان داد، در خوکچه ای که تریکوفایتون روبروم وارد شده IgE، همچنین ائوزینوفیل و نوتروفیل بیشتری تولید شده است و تفاوت معنی داری با شاهد دارد، در حالیکه در خوکچه ای که میکروسپوروم کنیس وارد شده تفاوت معنی داری با شاهد دیده نشد.نتیجه گیری: این تحقیق بیانگر تاثیرات مثبت آلرژن ها در افزایش تیتر IgE، ائوزینوفیل و نوتروفیل می باشد.

کلید واژه: تریکوفایتون روبروم، میکروسپوروم کنیس، PCR، آلرژی، Tri r4

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.