تحلیل چندمعیاره مکانی (SMCE) و فنون تصمیم گیری در اولویت بندی حوزه آبخیز برای احداث سدهای اصلاحی توری سنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل چندمعیاره مکانی (SMCE) و فنون تصمیم گیری در اولویت بندی حوزه آبخیز برای احداث سدهای اصلاحی توری سنگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل چندمعیاره مکانی (SMCE) و فنون تصمیم گیری در اولویت بندی حوزه آبخیز برای احداث سدهای اصلاحی توری سنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل چندمعیاره مکانی (SMCE) و فنون تصمیم گیری در اولویت بندی حوزه آبخیز برای احداث سدهای اصلاحی توری سنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل چندمعیاره مکانی (SMCE) و فنون تصمیم گیری در اولویت بندی حوزه آبخیز برای احداث سدهای اصلاحی توری سنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های آبخیزداری (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

مدیریت و برنامه ریزی حوزه های آبخیز به دلیل تعدد عوامل، نیازمند استفاده از رایانه، سامانه اطلاعات جغرافیایی و تحلیل چندمعیاره است. حوزه آبخیز حبله رود واقع در شمال گرمسار و غرب فیروزکوه به عنوان منطقه تحقیق انتخاب شد. برای تلفیق از مدل درختی ترکیب عوامل مکانی طبیعی، اقتصادی و محدودیت های مکانی استفاده شد. همه عوامل استانداردسازی و سپس وزن عوامل نیز با مقایسه زوجی در روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) یا به طور مستقیم و با دخالت دادن نظر ساکنین و کارشناسان مربوطه، در حوزه آبخیز مشخص گردید. در مرحله بعد تلفیق لایه های عوامل با ارزیابی چند معیاره مکانی (SMCE) انجام شد. خروجی، نقشه های شاخص مرکب، با پیوستار ارزشی صفر تا یک بودند که طبقه بندی گردیدند و نتیجه، به صورت اولویت بندی مکانی احداث سدهای توری سنگی در حوزه آبخیز مشخص شد. با تحلیل حساسیت وزن، اثر تغییر وزن عوامل بر ارزش های نقشه خروجی شاخص مرکب، بررسی و موثرترین عوامل مشخص شدند. نتایج نشان داد عواملی مانند مناطق فرسایشی یا جاده موثرتر بودند زیرا به طور گسترده تری حوضه را پوشش داده اند. حساسیت نسبتا یکسانی در دو گروه عوامل طبیعی و اقتصادی وجود داشت که نشان دهنده انتخاب متعادلی از آن ها بود. این راهبرد و مدل ارائه شده برای برنامه ریزی مکانیابی سریع و دقیق در حوزه های آبخیز پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: تحلیل چندمعیاره مکانی، تصمیم گیری، اولویت بندی، حوزه آبخیز، حفاظت خاک، سد اصلاحی توری سنگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.