اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌ های خونی جوجه‌ های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌ های خونی جوجه‌ های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌ های خونی جوجه‌ های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌ های خونی جوجه‌ های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف تربوتالین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌ های خونی جوجه‌ های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف تربوتالین، یک اگونیست بتاآدرنرژیک، در جیره‌ غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه ‌های خونی جوجه ‌های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تیمار شامل سطوح صفر (شاهد)، ۷.۵ و ۱۵ppm (قسمت در میلیون) تربوتالین در کیلوگرم جیره و چهار تکرار (۱۰ قطعه جوجه در هر تکرار)، جمعا ۱۲۰ قطعه جوجه‌ گوشتی نر سویه‌‌ کاب از سن ۲۹ روزگی تا ۴۹ روزگی به اجرا گذاشته شد. اندازه ‌گیری خوراک مصرفی و وزن زنده‌ جوجه ‌ها به صورت هفتگی انجام گرفت. در پایان دوره‌ آزمایش از هر تیمار ۲۰ قطعه جوجه به طور تصادفی برای خونگیری و هشت قطعه جوجه برای تجزیه‌ لاشه انتخاب شدند. فراسنجه‌ های خونی با روش ‌های اسپکتروفتومتری و هورمون ‌ها به روش رادیوایمیونواسی اندازه‌ گیری شدند. نتایج نشان داد که اثر تربوتالین در سطح پایین بر روی افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنی ‌‌داری داشت (p<0.05). افزودن سطح پایین تربوتالین به جیره سبب افزایش وزن لاشه، نسبت وزن لاشه به وزن زنده، وزن سینه و وزن ران به ترتیب به میزان ۱۰.۲، ۵.۲۲، ۳.۴۱ و ۴.۸۱ درصد و کاهش چربی شکمی به میزان ۲۲.۸ درصد نسبت به گروه شاهد گردید (p<0.05). همچنین، افزودن تربوتالین در جیره‌ جوجه‌ ها سبب افزایش معنی ‌داری در درصد پروتئین سینه و ران و نیز کاهش درصد چربی سینه نسبت به گروه شاهد گردید (p<0.05). استفاده از هر دو سطح تربوتالین در جیره‌ جوجه‌ ها باعث افزایش معنی‌ داری در سطوح گلوکز، تری‌ گلیسرید، کلسترول و تیروکسین خون شد (p<0.05)، در صورتی که سطوح انسولین، ازت اوره ‌ای و اسید اوریک خون را کاهش داد (p<0.05). استفاده از تربوتالین اثر معنی‌ داری بر سطوح اسیدهای آمینه آلانین و گلوتامین و آنزیم‌ های کراتین‌ کیناز و آسپارتات آمینوترانسفراز خون جوجه ‌ها نداشت. بر اساس نتایج این آزمایش می ‌توان نتیجه گرفت که استفاده از تربوتالین بویژه سطح ۷.۵ ppm در کیلوگرم جیره‌ جوجه‌ های گوشتی باعث افزایش عملکرد و کیفیت لاشه می‌ شود.

کلید واژه: تربوتالین، جوجه ‌های گوشتی، خصوصیات لاشه، عملکرد، فراسنجه ‌های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.