مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن :

مقاله سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۹۸ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: سندرم متابولیک در کودکان با افزایش وزن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله مقاومت انسولینی
مقاله فشارخون
مقاله دیس لیپیدمی
مقاله توده بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: چاقی یکی از بیماریهای شایع تغذیه ای در دنیا می باشد و با مشکلات زیادی از نظر سلامت عمومی جامعه همراه است. به علاوه چاقی نقش عمده ای در ایجاد سندرم متابولیک دارد. با توجه به شیوع افزایش یابنده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع این سندرم نیز در این گروه سنی، بیشتر شده است. در این مطالعه شیوع سندرم متابولیک و عوامل پیشگویی کننده مورد بررسی قرار گرفته است.
روش کار: در یک مطالعه مقطعی توصیفی ۲۴۹ کوک ۵-۱۵ ساله با اندکس توده بدنی بیشتر از صدک ۸۵ از فروردین ماه ۸۷ لغایت پایان اسفند ماه ۸۷ در بیمارستان امام رضا (ع)، از نظر معیارهای رشد وزنی، قدی، فشارخون، سطح لیپید، قندخون ناشتا، سطح انسولین و تست تحمل گلوکز مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده با استفاده از آمار توصیفی و آزمون کای اسکوئر تجزیه و تحلیل شد.
نتایج: متوسط سن مراجعه کنندگان ۸/۲±۸/۹ سال، بیشترین سن مراجعه دختران ۵-۱۰ سال و پسران بالای ۱۰ سال بود. ۶/۷۰% مراجعین دختر و بقیه پسر بودند. هم چنین ۵/۶۶% چاق و ۵/۳۳ % افزایش وزن داشتند. شیوع هیپرانسولینیسم ۳/۲۷%، تست تحمل مختل ۶/۱۱%، مقاومت به انسولین ۶/۳% و دیابت ۲/۱% بود. در ۳۰% موارد فشارخون بالا و در ۲/۶۶% اختلال سطح لیپید مشاهده شد.
نتیجه گیری: در این مطالعه شیوع سندرم متابولیک ۱/۲۰% گزارش شد و اختلال سطح لیپید بیشترین اختلال سندرم متابولیک مشاهده شده، بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.