بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۳

تاثیر پروبیوتیک پروتکسین،‏ آنتی بیوتیک فلاوومایسین و نوع چربی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از تعداد ۹۰۰ قطعه جوجه سویه تجاری راس در یک آزمایش فاکتوریل (۳×۳) با سه منبع چربی (بدون چربی،‏ سه درصد اسید چرب و سه درصد روغن سویا) و سه افزودنی (بدون افزودنی،‏ فلاوومایسین و پروتکسین) با چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. اثر چربی و نوع آن بر افزایش وزن روزانه معنی دار و رشد جوجه های مربوط به جیره های حاوی روغن سویا بیشتر بود (P<0.05). با استفاده از فلاومایسین در جیره،‏ افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا بهبود یافت (P<0.05). اثر متقابل نوع چربی × نوع افزودنی بر عملکرد معنی‏ دار بود (P<0.05). در تمام دوره های پرورش،‏ مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های تغذیه شده با جیره ‏های حاوی روغن سویا‏ و فلاوومایسین بیشترین و در جوجه هایی مربوط به جیره‏ های حاوی چربی و پروتکسین،‏ کمترین مقدار بود (P<0.01). وزن نسبی کبد جوجه های تیمار چربی (اسید چرب و یا روغن سویا) بیشتر بود. وزن نسبی دستگاه گوارش جوجه های مربوط به جیره حاوی پروتکسین بیشتر بود (P<0.05). نتایج حاصل نشان داد که استفاده از پروتکسین در جیره های حاوی چربی تاثیر منفی بر مصرف خوراک و افزایش وزن جوجه های گوشتی دارد.

کلید واژه: روغن سویا، جوجه گوشتی، آنتی بیوتیک، اسید چرب، پروبیوتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.