توانایی کال زایی و باززایی در دو رقم پیاز سفید کاشان و قرمز ری با استفاده از کشت نوک ریشه در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توانایی کال زایی و باززایی در دو رقم پیاز سفید کاشان و قرمز ری با استفاده از کشت نوک ریشه در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توانایی کال زایی و باززایی در دو رقم پیاز سفید کاشان و قرمز ری با استفاده از کشت نوک ریشه در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توانایی کال زایی و باززایی در دو رقم پیاز سفید کاشان و قرمز ری با استفاده از کشت نوک ریشه در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توانایی کال زایی و باززایی در دو رقم پیاز سفید کاشان و قرمز ری با استفاده از کشت نوک ریشه در شرایط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

این مطالعه جهت بررسی تاثیر محیط کشت و ژنوتیپ روی کال زایی و باززایی دو رقم پیاز خوراکی از طریق کشت نوک ریشه انجام گرفت. برای کال زایی، ریز نمونه های نوک ریشه گیاهچه های استریل دو روزه (به طول ۱ تا ۳ میلی متری) روی چهار محیط کشت (۱ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D؛ ۰.۵ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D؛ ۰.۵ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D به همراه ۰.۵ میلی گرم در لیتر kinetin، ۱ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D به همراه ۱میلی گرم در لیتر kinetin) در شرایط تاریکی قرار گرفتند. واکشت نمونه ها بعد از ۴ هفته انجام و سپس کال های تولیدی به مدت ۴ هفته در محیط کشت جنین زایی و پس از تشکیل جنین، ۸ هفته در محیط باززایی گیاه قرار داده شدند. نتایج حاصل نشان داد که درصد کال زایی به طور معنی داری تحت تاثیر نوع رقم و محیط کشت قرار گرفت، اما اثر متقابل این دو عامل بر درصد کال زایی معنی دار نبود. درصد باززایی گیاه و تعداد جنین در هر کال به طور معنی داری تحت تاثیر رقم قرار داشت، اما نوع محیط کشت و اثر متقابل این دو عامل روی درصد باززایی گیاه و تعداد جنین در هر کال معنی دار نبود. درصد کال جنین زا به طور معنی داری تحت تاثیر رقم بوده اما نوع محیط کشت روی درصد کال جنین زا تاثیر معنی داری نداشت. رقم سفید کاشان نسبت به رقم قرمز ری از درصد کال زایی، درصد باززایی گیاه، تعداد جنین در هر کال، درصد کال جنین زای بالاتری برخوردار بوده و در محیط کشت شامل ترکیبات هورمونی ۲,۴-D و kinetin برای کال زایی، استفاده از ۰.۵ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D و ۰.۵ میلی گرم بر لیتر kinetin می تواند مفید باشد. با توجه به درصد کال زایی، جنین زایی و درصد باززایی گیاه، رقم سفید کاشان و محیط کشت حاوی ۰.۵ میلی گرم در لیتر ۲,۴-D نسبت به بقیه محیط کشت ها، مناسب تر تشخیص داده شدند.

کلید واژه: باززایی، پیاز خوراکی، جنین زایی، کال زایی، کشت درون شیشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.