بررسی اثر تاریخ های کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در شمال خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تاریخ های کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در شمال خوزستان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تاریخ های کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تاریخ های کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تاریخ های کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در شمال خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۰

این پژوهش به منظور بررسی اثرات تاریخ کاشت زمستانه و تابستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزا آن در ارقام برنج و در شرایط خوزستان به مدت یک سال در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی شاوور به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. عامل اصلی تاریخ کاشت در سه سطح (۲۵ اسفند، ۲۵ فروردین و ۵ خرداد) و عامل فرعی شامل ارقام دلار، N22، گرده زنجان و سه رقم محلی هویزه، گرده رامهرمز و حمر (متحمل به گرما)، دو رقم خارجی CR547-1-2-3) و (IR1567-228-3-3 و دو لاین شماره ۷ و ۱۳ بود. نتایج نشان داد بیشترین عملکرد، تعداد دانه و میزان باروری مربوط به ارقام هویزه و حمر در تاریخ کاشت سوم بود که بیشترین عملکرد به ترتیب با متوسط ۴۸۹۸.۱ و ۴۸۰۴.۴ کیلوگرم در هکتار و همچنین بیشترین تعداد دانه به ترتیب با متوسط ۱۱۶ و ۱۸۱ تعداد در خوشه و بیشترین میزان باروری را به ترتیب با متوسط ۸۸.۴۲ و ۹۵.۸۶ درصد دارا بودند. بیشترین مقدار ماده خشک مربوط به رقم حمر و بیشترین وزن هزار دانه را لاین شماره ۷ داشت. برای صفت تعداد بوته در مترمربع و ارتفاع بوته، بیشترین مقدار مربوط به تاریخ کاشت سوم بود. اما طول خوشه در تاریخ کاشت دوم و طول و عرض برگ پرچم در تاریخ کاشت اول بیشترین مقدار را داشتند. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده رقم IR1567-228-3-3 برای کشت زمستانه (دارای بیشترین شاخص برداشت در هر سه تاریخ کاشت بود) و ارقام هویزه و حمر برای کشت تابستانه توصیه می گردند.

کلید واژه: تاریخ های کاشت، برنج، عملکرد، اجزای عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.