مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی) :

مقاله تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۸۹ تا ۹۵ منتشر شده است.
نام: تنوع گونه ای شته ها و کفشدوزک های مزارع گندم شهرستان مشهد (استان خراسان رضوی)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شته ها
مقاله کفشدوزک ها
مقاله آفات گندم
مقاله خراسان رضوی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بررسی هایی که طی سال های ۸۷-۱۳۸۶ در مزارع گندم نقاط مختلف شهرستان مشهد صورت گرفت، تعداد ۶ گونه شته و ۱۰ گونه کفشدوزک به روش های مختلف نمونه برداری و به شرح زیر شناسایی شد. الف- شته ها:
Sitobion avenae (Fabricius), Schizaphis graminum (Rondani), Metopolophium dirhodum (Walker), Diuraphis noxia (Mordvilko), Rhopalosiphum maidis (Fitch), R. padi (L.)
و ب- کفشدوزک ها:
Hippodamia variegata (Goeze), Oenopia conglobata contaminata (Montrouzier), Propylea quatuordecimpunctata (L.), Brumus undulatus (Weise), Exochomus nigromaculatus (Goeze), Scymnus apetzi (Mulsant),Chilocorus bipustulatus (L.), Psyllobora vigintiduopunctata (L.), Coccinella septempunctata (L.), Coccinella magnopunctata* (Rybakow.)
در بین گونه های شته جمع آوری شده Sitobion avenae و Schizaphis graminum به ترتیب با ۱/۵۳ و ۵/۲۹ درصد، فراوانی بیشتری نسبت به سایر گونه ها داشتند. در بین کفشدوزک های جمع آوری شده، گونهCoccinella magnopunctata برای اولین بار از ایران گزارش می شود. در بین گونه های کفشدوزک، فراوانی و پراکنش گونه های Coccinella septampunctata وHippodamia variegata به ترتیب با ۲۴/۴۱ و ۹/۲۹ درصد، بیشتر از سایر گونه ها بود. گونهCoccinella magnopunctata از اخنگان، توس و گلمکان جمع آوری شد و در این بررسی جزء گونه های کمیاب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.