بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۸

مقدمه: مسمومیت هیستامینی، یکی از مهمترین بیماریهای ناشی از غذاهای دریایی با انتشار جهانی است که بوسیله آمینهای بیوژن ایجاد می شود. هیستامین از جمله آمینهای بیوژن می باشد که در ماهیان فاسد شده اسکومبروئیدی که حاوی مقادیر زیادی هیستیدین آزاد هستند، یافت می شود. اندازه گیری هیستامین در مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا از آن به عنوان شاخص در تعیین میزان تازگی یا فساد ماده غذایی استفاده می شود. هدف از این مطالعه، اندازه گیری میزان هیستامین در ماهی زردباله، برای تعیین میزان فساد و پتانسیل مسمومیت زایی آن بود.مواد و روش ها: تعداد ۳۰ نمونه ماهی زردباله تازه صید شده از دریای عمان، مورد نمونه برداری قرار گرفت. میزان هیستامین موجود در عضلات مجاور آبششهای ماهی که معمولا یکی از آلوده ترین اندامها به هیستامین می باشد، با استفاده از روش الیزا اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که حداقل و حداکثر میزان هیستامین و همچنین میانگین آن در نمونه های مورد آزمایش به ترتیب ۰.۴، ۱۲.۸ وppm 1.91 می باشد.نتیجه گیری: مقادیر هیستامین در تمام نمونه ها، کمتر ازحداکثر میزان پذیرفته شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (۲۰ ppm) بود. بنابراین هیچگونه احتمال بروز مسمومیت هیستامینی بوسیله نمونه های مورد آزمایش وجود ندارد.

کلید واژه: روش الیزا، ماهیان تون، ماهی زردباله، مسمومیت هیستامینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.