مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان :

مقاله شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۳۳ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: شاخص های مناسب برای بررسی تنوع گونه ای در چهار مکان مرتعی استان اصفهان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع زیستی
مقاله شاخص های تنوع گونه ای
مقاله غنای گونه ای
مقاله ناهمگنی
مقاله یکنواختی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فعالیت های نابخردانه بشر از جمله مصرف بی رویه سوخت های فسیلی، جنگل تراشی، بیابان زایی، آلودگی های شیمیایی و برخی از بلایای طبیعی از مهمترین عواملی هستند که محیط زیست و تنوع زیستی را در معرض نابودی و زوال قرار داده اند. زوال تنوع زیستی با انقراض گونه های موجود شروع شده و به کاهش ذخایر ژنتیکی منجر می شود. هدف از این مطالعه تعیین و بررسی تنوع گونه ای با استفاده از روش های غیرپارامتری می باشد. تراکم گونه های گیاهی چندساله در امتداد ترانسکت های خطی با استفاده از روش کوادرات، در طی شش سال (۱۳۸۶-۱۳۸۱) ثبت شد. شاخص های غنای گونه ای، ناهمگنی و یکنواختی در دو منطقه نیمه استپی و درمنه زارهای استپی محاسبه شد. در درمنه زارهای استپی شاخص هیل N۲ (ناهمگنی) به دلیل غالبیت و در مناطق نیمه استپی شاخص هیل N۱ (ناهمگنی) به دلیل ناهمگنی بیشتر، از عملکرد بهتری جهت اندازه گیری تنوع برخوردار بودند. در اکثر موارد آزمون آماری نشان داد که مقادیر غنای گونه ای، یکنواختی و تنوع بین دو منطقه نیمه استپی و درمنه زارهای استپی اختلاف معنی دار دارد. نتایج نشان داد که دو مکان مرتعی نیمه استپی (آخچه و وردشت) از لحاظ تنوع و غنای گونه ای دارای اختلاف معنی دار بوده در حالیکه از نظر یکنواختی یکسان هستند. در درمنه زارهای استپی (گردنه شادیان و خونداب) از لحاظ یکنواختی و تنوع دارای اختلاف معنی دار بوده ولی از نظر غنای گونه ای یکسان هستند. لذا مولفه غنای گونه ای در مناطق نیمه استپی و مولفه یکنواختی در مناطق درمنه زارهای استپی در نشان دادن تنوع بیشتر، موثر هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.