بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۴

بیماری سل هم چنان به عنوان یک مساله بهداشت عمومی در سراسر جهان مطرح است. ایزونیازید که به عنوان یک آنتی بیوتیک به طور معمول برای درمان بیماری سل مورد استفاده قرار می گیرد، یک عامل توکسیک قوی برای کبد به شمار می رود. هدف از این مطالعه، ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره چای سبز در مقابل سمیت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی می باشد. موش های صحرایی نر ویستار به طور تصادفی در موش ها به طور تصادفی به ۴ گروه ۱۰ سری شامل: ۱- گروه شاهد سالم ۲- گروه سالم تیمار با عصاره ۳- گروه داروی سمی و ۴- گروه تیمار با عصاره و داروی سمی تقسیم شدند. از زمان شروع آزمایش تا پایان ۸ هفته در گروه های ۲ و ۴ از محلول عصاره ۱.۵% برای نوشیدن استفاده شد. در اواسط دوره آزمایش (هفته های چهارم و پنجم آزمایش) به گروه های ۳ و ۴ داروی ایزونیازید روزانه و به میزان ۵۰ mg/kg به صورت داخل صفاقی تزریق گردید. در پایان دوره آزمایش، ماحصل پراکسیداسیون لیپیدی (مالون دی آلدئید)، فعالیت سوپراکسید دسموتاز، کاتالاز، گلوتاتیون پراکسیداز و گلوتاتیون ردوکتاز جهت ارزیابی استرس اکسیداتیو در هموژنات بافت کبد مورد سنجش قرار گرفت. گروه ها توسط آزمون آماری‏ آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی با هم مقایسه گردیدند. سطح معنی داری p<0.05 در نظر گرفته شد. عصاره چای سبز به طور معنی داری میزان پراکسیداسیون لیپیدی را کاهش و سطوح آنتی اکسیدان ها را در موش های تیمار شده با ایزونیازید افزایش داد. بررسی حاضر نشان داد که اثرات محافظتی عصاره چای سبز در آسیب اکسیداتیو کبدی ناشی از ایزونیازید، ممکن است با خواص آنتی اکسیدانی و زدایندگی رادیکال آزاد آن مرتبط باشد.

کلید واژه: چای سبز، ایزونیازید، سمیت کبدی، آنتی اکسیدان، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.