مطالعه مقایسه ای اثر آنتی بیوتیک های پنی سیلین جی، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین بر فعالیت نوتروفیل خون محیطی گوسفند (in vitro)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه مقایسه ای اثر آنتی بیوتیک های پنی سیلین جی، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین بر فعالیت نوتروفیل خون محیطی گوسفند (in vitro) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه مقایسه ای اثر آنتی بیوتیک های پنی سیلین جی، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین بر فعالیت نوتروفیل خون محیطی گوسفند (in vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مقایسه ای اثر آنتی بیوتیک های پنی سیلین جی، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین بر فعالیت نوتروفیل خون محیطی گوسفند (in vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه مقایسه ای اثر آنتی بیوتیک های پنی سیلین جی، اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین بر فعالیت نوتروفیل خون محیطی گوسفند (in vitro) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۶

به منظور تعیین اثر برخی آنتی بیوتیک های رایج در درمان عفونت های میکروبی گوسفند بر فعالیت نوتروفیل ها، آزمایش حاضر به صورت in vitro طراحی و اجرا شد. در این مطالعه نوتروفیل خالص گوسفند از نمونه خون محیطی جداسازی و با آنتی بیوتیک های اکسی تتراسایکلین و انروفلوکساسین (غلظت های صفر، ۱، ۱۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکروگرم در میلی لیتر) و پنی سیلین G (صفر، ۲۵۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ واحد در میلی لیتر) به مدت یک ساعت در دمای آزمایشگاه انکوبه شد. سپس در هر نمونه آزمایش فاگوسیتوز مخمر و آزمایش احیای نیتروبلوتترازولیوم (NBT) انجام شد. از رویه آماری Mixed model (REML) برای تحلیل داده ها استفاده شد. مقایسه میانگین ها با روش LSMEAN و سطح معنی داری p<0.01 در نظر گرفته شد. بر اساس نتایج به دست آمده، میانگین درصد فاگوسیتوز و درصد NBT غلظت های مختلف پنی سیلین G فاقد اختلاف آماری معنی دار بود. میانگین درصد فاگوسیتوز و NBT در حضور داروی انروفلوکساسین به ترتیب تا غلظت ۱۰ و ۲۰۰ میکروگرم فاقد اثر معنی دار نسبت به گروه شاهد ولی درصد فاگوسیتوز از غلظت ۱۰۰ میکروگرم و بالاتر همچنین NBT در ۴۰۰ میکروگرم به طور معنی داری کاهش یافت (.(p<0.01 میانگین درصد فاگوسیتوز در حضور اکسی تتراسایکلین در غلظت ۱۰۰ mcg/ml و بالاتر به طور معنی دار به شدت کاهش یافت (p<0.0001) ولی در آزمایش NBT اکسی تتراسایکلین به جز غلظت۰-۱ mcg/ml ، در سایر غلظت ها میزان احیای نیتروبلوتترازولیوم به طور معنی دار به شدت کاهش یافته بود ( .(p<0.0001بنابراین در مطالعه حاضر از لحاظ فقدان آثار منفی آنتی بیوتیک های مورد مطالعه بر عملکرد نوتروفیل ها، در مجموع می توان گفت: پنی سیلین G کمترین اثر مهاری را بر فعالیت نوتروفیل های خون محیطی گوسفند دارد. در حالی که، اکسی تتراسایکلین فقط در سطح) <1 mcg/ml که شاید از لحاظ بالینی در این غلظت حتی فاقد اثر درمانی باشد) فاقد اثر مهاری بر فعالیت نوتروفیل ها بود و لذا استفاده از این دارو، نباید در اولویت قرار گیرد.

کلید واژه: احیای نیتروبلوتترازولیوم، اکسی تتراسایکلین، انروفلوکساسین، فاگوسیتوز، فعالیت نوتروفیل، پنی سیلین جی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.