ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل تام برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل تام برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل تام برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل تام برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل تام برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: آنتی اکسیدان ها ترکیب هایی هستند که محافظت بدن را در مقابل تخریب ناشی از استرس های اکسیداتیو به عهده دارند. هدف این مطالعه ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از سبزیجات مصرفی شهر یاسوج بود.روش بررسی: این مطالعه تجربی در فصل پاییز سال ۱۳۸۹ در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج انجام شد. تعداد ۵ نمونه سبزی خوراکی از روستای امام زاده جعفر و میدان تره بار شهر یاسوج جمع آوری شدند و عصاره متانولی آنها تهیه گردید، سپس مقدار فنل تام و فلاونوئید نمونه ها به ترتیب با روش های فولین سیو کالتو و زیشن و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها با استفاده از آزمون های دی فنیل پیکریل هیدرازیل، توان آنتی اکسیدانی احیا یون فریک، پتانسیل آنتی اکسیدانی معادل ترولکس، فسفومولیبدات و اکسید نیتریک ارزیابی شد. داده ها با آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: میزان فنل تام جعفری و بادمجان به ترتیب ۱۶۵ و ۲۰ میلی گرم اسید گالیک درصد گرم بود. اسفناج و بادمجان با مقادیر ۵۳.۳ و ۲.۲ میلی گرم روتین درصد گرم، به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار فلاونوئیدها را به خود اختصاص دادند. در آزمون های دی فنیل پیکریل هیدرازیل گشنیز و گوجه فرنگی با مقادیر ۲.۸۵ و ۰.۳۹ میلی مول ترولکس برکیلوگرم، توان آنتی اکسیدانی احیا یون فریک اسفناج و گوجه فرنگی با مقادیر ۲۵.۶۶ و ۱.۳۳ میلی مول یون فریک بر کیلوگرم، پتانسیل آنتی اکسیدانی معادل ترولکس اسفناج و گوجه فرنگی با مقادیر ۱۱.۸ و ۰.۵۴ میلی مول ترولکس برکیلوگرم، فسفومولیبدات اسفناج و بادمجان با مقادیر ۲.۱۷ و ۰.۶ میلی مول ترولکس بر کیلوگرم و درآزمون اکسیدنیتریک گشنیز و اسفناج با مقادیر ۳۱.۸ و ۱۳.۱۵ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین فعالیت آنتی اکسیدانی را به خود اختصاص دادند.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که از بین سبزیجات انتخابی اسفناج و گشنیز دارای بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی بودند.

کلید واژه: سبزیجات، آنتی اکسیدان، فنل تام، دی فنیل پیکریل هیدرازیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.