مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار) :

مقاله بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مرتع از صفحه ۸۲ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: بررسی ابعاد لکه های اکولوژیک در مناطق مرجع و بحرانی در فصل های بهار و تابستان (مطالعه موردی: مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق هم جوار)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه و تحلیل عملکرد چشم انداز
مقاله لکه اکولوژیک
مقاله فضای بین لکه ای
مقاله پارک ملی گلستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
عملکرد یک اکوسیستم طبیعی بستگی به حفاظت منابع در داخل آن اکوسیستم دارد. لکه اکولوژیک سطحی از چشم انداز است که باعث تجمع منابع در اکوسیستم می شود لذا مطالعه خصوصیات لکه ها ضروری است. هدف این بررسی، مطالعه ساختار لکه ها تحت دو مدیریت چرایی در دو فصل بهار و تابستان است. با کاربرد آنالیز عملکرد چشم انداز در مراتع نیمه استپی پارک ملی گلستان و مناطق همجوار، خصوصیات ساختاری شامل طول و عرض لکه ها، تعداد آنها و متوسط طول فضای بین لکه ای بر روی ۶ ترانسکت ۲۵ متری در هر یک از مناطق مرجع و بحرانی با شیب و جهت مشابه تعیین شده است. لکه ها برحسب فرم های رویشی علف گندمی، بوته، بوته – علف گندمی و پهن برگ علفی تعریف شده اند. پس از استقرار ترانسکتها، ابعاد لکه ها در دو فصل بهار و تابستان اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که در مناطق بحرانی تحت چرای شدید ابعاد لکه ها کاهش و فضای بین لکه ها افزایش یافته است، اما تفاوت معنی داری بین خصوصیات ساختاری در دو فصل مشاهده نگردید (p<0.05) فرم رویشی بوته به عنوان معرف اکولوژیکی منطقه مورد مطالعه قلمداد شده است..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.