تاثیر سطوح مختلف کنجاله هسته خرما بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف کنجاله هسته خرما بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف کنجاله هسته خرما بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف کنجاله هسته خرما بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف کنجاله هسته خرما بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور مطالعه استفاده از سطوح مختلف کنجاله هسته خرما در تغذیه جوجه خروس های گوشتی، تعداد ۱۸۰ قطعه جوجه یک روزه راس ۳۰۸، در یک طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۳ تکرار (۱۲ قطعه در هر تکرار)، در جایگاه های مورد آزمایش قرار گرفتند. جیره ها به صورت آزاد در تمام دوره پرورش (۴۹ روز) در اختیار جوجه ها قرار داده شد. جیره های آزمایشی عبارت بودند از جیره پایه و تیمارهایی که در آنها به ترتیب ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد از ذرت پایه با کنجاله هسته خرما جایگزین شده بود. تیمار دوم حاوی ۵ درصد، تیمار سوم جیره حاوی ۱۰ درصد، تیمار چهارم حاوی ۱۵ درصد و تیمار پنجم حاوی ۲۰ درصد کنجاله هسته خرما جایگزین ذرت پایه بودند. در این آزمایش خوراک مصرفی، اضافه وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز در پایان هر هفته محاسبه شدند. در پایان دوره از هر قفس دو قطعه خروس به صورت تصادفی انتخاب شده و وزن لاشه، چربی محوطه بطنی روده ها، سنگدان، طحال، لوزالمعده، کبد و کیسه صفرا اندازه گیری شد و نمونه های بافت روده نیز مورد مطالعات بافت شناسی قرار گرفت. رطوبت بستر در سن ۴۹ روزگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بهترین اضافه وزن روزانه در سطح ۱۵ درصد جایگزینی کنجاله هسته خرما مشاهده شد. بیشترین مصرف خوراک در سطح ۵ درصد جایگزینی و کمترین مصرف خوراک را گروه شاهد داشت. بهترین ضریب تبدیل غذایی در سطح ۱۵ درصد در کل دوره به دست آمد. بیشترین انرژی دریافتی قابل سوخت و ساز مربوط به گروه شاهد بود. بیشترین وزن زنده و بیشترین درصد لاشه مربوط به گروه ۱۵ درصد جایگزینی کنجاله هسته خرما بود. بیشترین میزان رطوبت بستر مربوط به تیمار ۲۰% کنجاله هسته خرما بود. بررسی هیستوپاتولوژیک بافت روده نشان داد کنجاله هسته خرما تا سطح ۱۰ درصد کمترین تاثیر را بر ضخامت بخش های مختلف بافت روده داشت. طبق نتایج به دست آمده بهترین سطح جایگزینی کنجاله خرما در جیره جوجه های گوشتی ۱۵ درصد می باشد.

کلید واژه: کنجاله هسته خرما، عملکرد، انرژی قابل سوخت و ساز، جوجه خروس های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.