بررسی وضعیت تغذیه طبیعی ماهی حسون (Saurida tumbil) در آب های دریای عمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت تغذیه طبیعی ماهی حسون (Saurida tumbil) در آب های دریای عمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت تغذیه طبیعی ماهی حسون (Saurida tumbil) در آب های دریای عمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت تغذیه طبیعی ماهی حسون (Saurida tumbil) در آب های دریای عمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت تغذیه طبیعی ماهی حسون (Saurida tumbil) در آب های دریای عمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده

تعداد صفحات :۱۰

این مطالعه به منظور بررسی زیست شناسی تغذیه ماهی حسون، در آب های دریای عمان صورت گرفت. در سال ۱۳۸۸ در مجموع ۱۱۶ قطعه ماهی، زیست سنجی شد که از این تعداد ۷۷ قطعه نر و ۳۹ قطعه ماده بودند که حداقل و حداکثر طول کل نرها به ترتیب ۲۲.۸ و ۴۵.۵ سانتی متر و حداقل و حداکثر طول کل ماده ها به ترتیب ۲۵.۵ و ۵۳.۴ سانتی متر بود. نتایج نشان داد که با افزایش طول ماهی، وزن معده نیز افزایش می یابد. همچنین ماهی حسون دارای رژیم گوشتخواری است و از گونه های مختلفی از ماهیان از جمله بز ماهی، یال اسبی، گوازیم دم رشته ای، زمین کن، پنجزاری، ساردین، منقار ماهی، کوتر معمولی و پست لارو میگو، ماهی مرکب و اسکوئید هندی تغذیه می کند. محاسبه شاخص فراوانی وقوع شکار (FP) نشان داد که بز ماهی و یال اسبی به ترتیب با ۲۹.۶ و ۱۲.۹ درصد به عنوان غذای درجه دوم و فرعی محسوب می شوند و سرپایان و سخت پوستان و سایر گونه های تغذیه شده به عنوان شکار تصادفی بوده اند. ماهی حسون فاقد غذای اصلی بوده و غذای خود را بر اساس در دسترس بودن گونه های موجود شکار می کند. میزان شاخص خالی بودن معده (CV) 51.7 درصد به دست آمد که با توجه به تفسیر (CV) مشخص گردید که این آبزی تغذیه متوسطی دارد. بیشترین میزان پر بودن معده (FI) 93.7 درصد در فصل زمستان و کمترین میزان آن ۳۶.۸ درصد در فصل تابستان بود.

کلید واژه: حسون، رژیم غذایی، دریای عمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.