مطالعه کشتارگاهی و باکتری شناختی آبسه های کبدی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه کشتارگاهی و باکتری شناختی آبسه های کبدی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهرستان ارومیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه کشتارگاهی و باکتری شناختی آبسه های کبدی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه کشتارگاهی و باکتری شناختی آبسه های کبدی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه کشتارگاهی و باکتری شناختی آبسه های کبدی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهرستان ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۸

آبسه های کبدی به دلیل ضبط کبدهای آلوده، کاهش کارایی حیوان و بازدهی لاشه، ضررهای اقتصادی فراوانی را به صنعت دامپروری وارد می سازد. هدف از تحقیق حاضر تعیین میزان وقوع آبسه های کبدی و علل باکتریایی آن در گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه ارومیه می باشد. در بازرسی پس از کشتار ۳۲۶۰ لاشه گوسفند، در ۴۸ (۱.۴۷%) مورد آبسه کبدی مشاهده گردید. تعداد ۲۶ (۱.۹۹%) کبد از جنس ماده و ۲۲ (۱.۱۲%) کبد از جنس نر واجد آبسه بودند. ارتباط معنی داری بین بروز آبسه و جنس گوسفندان وجود ندارد. اکثریت آبسه ها در لب های راست (۴۵.۸%) و سطوح دیافراگمی (۴۷.۹%) کبدها قرار داشتند. اختلاف موجود در تعداد آبسه ها، مابین سطوح مختلف از لحاظ آماری معنی دار بود (p<0.05). از تمامی آبسه ها کشت هوازی و بی هوازی انجام گرفت و ۷۱ باکتری از ۶ جنس به شرح زیر جدا گردید: فوزوباکتریوم نکروفوروم (۱۴ مورد به طور خالص و ۹ مورد مخلوط با دیگر باکتری ها)، کورینه باکتریوم پزودوتوبرکلوزیس (۵ مورد به طور خالص و ۱۴ مورد مخلوط با دیگر باکتری ها)، آرکانوباکتریوم پیوژنز (۴ مورد به طور خالص و ۱۰ مورد مخلوط با دیگر باکتری ها)، اشریشیا کلی (۲ مورد به طور خالص و ۵ مورد مخلوط با دیگر باکتری ها)، پزودوموناس ایروژنوزا و استافیلوکوک ها (هر دو فقط به صورت مخلوط از ۴ مورد). نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که فوزوباکتریوم نکروفوروم با فراوانی ۴۹.۷%، مهم ترین عامل باکتریایی و کورینه باکتریوم پزودوتوبرکلوزیس با فراوانی ۳۹.۶%، دومین عامل باکتریایی مهم در ایجاد آبسه های کبدی در گوسفندان شهرستان ارومیه می باشند.

کلید واژه: آبسه کبدی، کشتارگاه، باکتری شناسی، گوسفند، ارومیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.