بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، اثر تیمار قلیایی بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن – آرد کاه برنج مورد بررسی قرار گرفت. آرد کاه برنج (۴۰ مش) به وسیله هیدروکسید سدیم با غلظت ۵ و ۱۰ درصد و دو زمان ۴۵ و ۹۰ دقیقه تیمار شدند. آرد کاه برنج به عنوان پرکننده به میزان ۳۰ درصد، پلی پروپیلن به عنوان ماتریس به میزان ۶۵ درصد و انیدرید مالئیک به عنوان اتصال دهنده به میزان ۵ درصد وزنی برای ساخت چندسازه مورد استفاده قرار گرفتند. برای اختلاط مواد از دستگاه Haake و برای ساخت نمونه های استاندارد از روش قالب گیری تزریقی استفاده شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد تیمار قلیایی آرد کاه برنج در غلظت ۵ درصد هیدروکسید سدیم، با افزایش زمان تیمار مدول کششی و مقاومت به ضربه چندسازه را بهبود داد. در حالی که تیمار قلیایی با غلظت ۱۰ درصد با افزایش زمان، کاهش در مدول کششی و مقاومت به ضربه را نشان داد. همچنین با افزایش غلظت و زمان تیمار قلیایی آرد کاه برنج تمایل به افزایش در مقاومت کششی چندسازه مشاهده شد.

کلید واژه: تیمار قلیایی، آرد کاه برنج، پلی پروپیلن، ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.