تغییرات میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگی ‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگی ‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگی ‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگی ‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات میزان کروسین، پیکروسین و سافرانال و ویژگی ‌های زراعی زعفران (.Crocus sativus L) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی فسفره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: کودهای زیستی به عنوان جایگزینی برای کودهای شیمیایی در کشاورزی پایدار مطرح هستند که موجب حاصلخیزی خاک و رشد گیاه می ‌شوند. بنابراین، بررسی اثر کودهای زیستی از جمله فسفر زیستی بر گیاهان دارویی مهم نظیر زعفران از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است.هدف: ارزیابی تاثیر کود زیستی و شیمیایی فسفر بر عملکرد کمی و میزان ترکیبات موثره مهم زعفران (Crocus sativus L.).روش‌ بررسی: این مطالعه در منطقه‌ آبسرد – تهران در سال ‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۷ در قالب طرح بلوک ‌های کامل تصادفی در ۳ تکرار و چهار تیمار کودی اجرا شد. تیمارهای کودی شامل شاهد یا بدون مصرف کود فسفره (p1)، کود شیمیایی فسفات آمونیوم به میزان ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار (p2)، کود زیستی بارور ۲ به میزان ۱۰۰ گرم در هکتار (p3) و تیمار مصرف تلفیقی کود شیمیایی فسفات آمونیوم به میزان ۷۵ کیلوگرم در هکتار و کود زیستی بارور ۲ به میزان ۵۰ گرم در هکتار (p4) بودند.نتایج: تیمارهای کودی بر طول کلاله و خامه تازه، طول و تعداد برگ، وزن کورم، عملکرد کلاله و خامه، میزان پیکروسین، سافرانال و کروسین زعفران تاثیر معنی ‌داری داشته‌ است (p<0.01). اگر چه عملکرد کلاله و خامه در تیمار p2 و تیمار p4 تفاوت معنی ‌داری نداشت، ولی مصرف ۱۰۰ گرم کود زیستی در هکتار (p3) علاوه بر حصول بالاترین عملکرد زعفران، سبب افزایش حدود ۱۳.۷۷ درصدی عملکرد کلاله و خامه نسبت به تیمار کود شیمیایی فسفات آمونیوم (p2) شده‌ است. تیمار p3 (100 گرم کود زیستی در هکتار)، بهترین تیمار از نظر میزان پیکروسین بود. همچنین بیشترین میزان سافرانال و کروسین در تیمار تلفیقی فسفر به میزان ۷۵ کیلوگرم در هکتار و کود زیستی بارور ۲ به میزان ۵۰ گرم در هکتار (p4) حاصل شد.نتیجه ‌گیری: عملکرد کمی و کیفی گیاه زعفران با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی فسفره افزایش یافت. همچنین با مصرف کود زیستی فسفره می ‌توان مصرف کود شیمیایی فسفر را کاهش داد که حرکتی در راستای کشاورزی پایدار و کاهش آلودگی ‌های زیستی می‌ باشد.

کلید واژه: زعفران، فسفر، کود زیستی، سافرانال، کروسین، پیکروکروسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.