مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه) :

مقاله ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات جنگل و صنوبر ایران از صفحه ۵۹۴ تا ۶۰۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی داده های ماهواره ای ETM+ و LISS III برای تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس (مطالعه موردی: جنگلهای قلاجه استان کرمانشاه)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ETM+
مقاله LISS III
مقاله حداکثر تشابه
مقاله تیپ بندی جنگل
مقاله واقعیت زمینی نمونه ای
مقاله زاگرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی و مقایسه تصاویر ماهواره ای ETM+ و LISS III در تهیه نقشه تیپ در جنگلهای زاگرس، پنجره ای از تصاویر چندطیفی و پانکروماتیک سنجنده های ETM+ ماهواره Landsat 7 و LISS III ماهواره IRS-P6 از جنگل های قلاجه استان کرمانشاه انتخاب گردید. پس از بررسی کیفیت داده ها هیچ گونه خطای رادیومتری مشاهده نگردید.
تطابق هندسی تصاویر با استفاده از ۵۵ نقطه کنترل زمینی و خطای RMSE برابر ۳۹/۰ در جهت محور X و ۴۶/۰ در جهت محور Y برای تصاویر ETM+ و با ۳۴ نقطه کنترل زمینی و RMSE برابر ۶۷/۰ در جهت محور X و ۵۸/۰ در جهت محور Y برای تصاویر LISS III انجام گردید. عملیات پردازش تصاویر از جمله تبدیل PCA، تبدیل تسلدکپ و ایجاد شاخص های گیاهی مناسب منطقه بر روی تصاویر مربوطه صورت گرفت. برای تهیه نمونه های تعلیمی و برآورد صحت طبقه بندی ها، نقشه واقعیت زمینی نمونه ای از طریق آماربرداری منظم – تصادفی (سیستماتیک) و با ۱۱۴ قطعه نمونه به ابعاد ۶۰×۶۰ متر تهیه شد و تعداد ۵ تیپ بلوط خالص، بلوط غالب، بنه غالب، کیکم غالب و آمیخته از طریق درصد غلبه تاج پوشش گونه ها تعیین گردید. پس از انتخاب نمونه های تعلیمی و مجموعه باندهای مناسب، طبقه بندی داده ها به روش نظارت شده و با استفاده از روش های حداقل فاصله از میانگین، الگوریتم حداکثر تشابه و متوازی السطوح انجام شد که الگوریتم حداکثر تشابه برای طبقه بندی مناسب تشخیص داده شد. نتایج ارزیابی ها نشان داد که میزان صحت کلی و ضریب کاپا برای تیپ بندی پنج طبقه ای برای تصاویر ETM+، به ترتیب ۵۷/۴۴% و ۱۸/۰ و برای تصاویر LISS III، به ترتیب ۶/۵۰% و ۳۲/۰ بوده است. پس از ادغام طبقات ۱ و ۲ مقدار صحت کلی و ضریب کاپا به ترتیب برابر ۰۸/۶۱ و ۲۱/۰ برای تصاویر ETM+ و ۴۴/۷۱ و ۳۳/۰ برای تصاویر LISS III بدست آمد که در نهایت با ادغام طبقات ۳، ۴ و ۵، طبقه بندی برای ۲ تیپ کلی بلوط و آمیخته انجام شد که این مقادیر به ترتیب ۱/۷۴ و ۳۷/۰ برای تصاویر ETM+ و ۷/۷۷ و ۴۱/۰ برای تصاویر LISS III بدست آمد. باز بودن تاج پوشش و همچنین اختلاط بازتاب خاک و پوشش گیاهی در این منطقه مانع از دستیابی به نتایج مطلوب تر گردید. نتایج نشان دهنده قابلیت نسبتا بهتر داده های سنجنده LISS III در مقایسه با ETM+ می باشد و انجام تحقیقات مشابه در مناطق دیگر و استفاده از داده های با قدرت تفکیک طیفی بیشتر توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.