مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد :

مقاله بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۲۷۷ تا ۲۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر کنترل و درمان بیماری دیابت نوع دو در یزد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت
مقاله خود مراقبتی
مقاله حمایت اجتماعی
مقاله یزد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری دیابت از شایعترین بیماری های مربوط به سوخت و ساز بدن است که منجر به عوارض ناتوان کننده می شود. این بیماری در یزد به دلیل بالا بودن میزان شیوع، یک مشکل جدی برای سلامت مردم استان محسوب می گردد. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر برنامه های درمانی و کنترلی دیابت نوع دو در یزد است.
روش بررسی: مطالعه از نوع توصیفی، تبیینی و از نظر زمانی مقطعی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل ۴۹۹۰ نفر از بیماران مبتلا به دیابت تحت پوشش مرکز دیابت یزد می باشند. از بین این تعداد ۲۵۶ نفر با استفاده از فرمول کوکران و به روش تصادفی ساده انتخاب و با آنها مصاحبه سازمان یافته انجام شد.
نتایج: %۶۴۶ از بیماران زن و %۳۵۴ آنها مرد بودند. میانگین سنی پاسخگویان ۵۶ سال بود. بین میزان حمایت اجتماعی درک شده و میزان پیروی از فعالیت های خود مراقبتی رابطه مستقیم و معنی دار (P=0.001، r=0.193)، بین میزان رفتارهای تقویت کننده مثبت دریافت شده و پیروی از فعالیت های خود مراقبتی رابطه مستقیم و معنی دار (P=0.000، r=0.455) و بین میزان رفتارهای حمایتی نادرست دریافت شده و پیروی از فعالیتهای خود مراقبتی رابطه معنی داری وجود نداشت (p=0.141) در مجموع دو متغیر رفتارهای تقویت کننده مثبت و رفتارهای حمایتی نادرست، حدود ۲۵ درصد واریانس متغیر میزان پیروی از رفتارهای خود مراقبتی را در مدل رگرسیونی تبیین می کنند.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه حاکی از آن است که با افزایش دریافت رفتارهای تقویت کننده مثبت از سوی فرد مبتلا به دیابت و کاهش دریافت رفتارهای حمایتی نادرست، فرد بیمار به میزان بیشتری از رفتارهای خود مراقبتی که منجر به کنترل دیابت وی می شوند، پیروی خواهد کرد. همچنین افزایش حمایت اجتماعی درک شده بیمار منجر به افزایش پیروی وی از رفتارهای خود مراقبتی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.