مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه :

مقاله تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۱۰۲ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر تزریق هپارین بر میزان اسیدهای چرب آزاد و تری گلیسرید پلاسما به هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هپارین
مقاله اسیدچرب آزاد
مقاله تری گلیسرید
مقاله ورزش
مقاله عملکرد استقامتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: اسیدهای چرب، منبع مهم انرژی برای انقباض عضلانی، به ویژه هنگام فعالیت های طولانی مدت به شمار می روند. این مطالعه کارآزمایی بالینی با منظور تعیین اثر تزریق هپارین روی متابولیسم چربی هنگام فعالیت ورزشی زیربیشینه انجام گرفت. روش ها:۴۰ دانشجوی پسر، آزمون ارگومتری استراند را برای مدت ۲۰ دقیقه روی دوچرخه کارسنج در دو مرحله جداگانه (مرحله اول: اجرای بدون تزریق دارو، مرحله دوم: تزریق هپارین و لاکتوز به ترتیب در گروه های تجربی و کنترل به مدت ۳۰ دقیقه قبل از اجرای آزمون) اجرا نمودند. بلافاصله پس از اتمام آزمون، نمونه گیری خون به منظور اندازه گیری اسید چرب آزاد و تری گلیسرید به عمل آمد. از آزمون آماری تی برای تعیین معناداری تفاوت بین متغیرها در گروه های مورد مطالعه استفاده شد. سطح پذیرش فرض های آماری (P<0.05) منظور شد.
یافته ها: تزریق هپارین به افزایش معنادار اسید چرب آزاد و همچنین کاهش معنادار تری گلیسرید پلاسما هنگام اجرای ورزشی منجر شد (P<0.05). ضربان قلب استراحت نیز به میزان معناداری کاهش یافت (P<0.05). همچنین، اکسیژن مصرفی بیشینه به واسطه تزریق هپارین به میزان معناداری افزایش پیدا کرد (P<0.05) هیچ یک از متغیرهای گروه کنترل بواسطه تزریق لاکتوز تغییر پیدا نکردند.
نتیجه گیری: تزریق هپارین به افزایش سوبستراهای اکسیداسیون چربی و ظرفیت هوازی منجر می شود که احتمالا با کاهش مصرف گلوکز و اکسیداسیون کربوهیدرات همراه است. برای تعیین دقیق تاثیر این نوع مکمل سازی ها روی عملکرد استقامتی هنگام فعالیت ورزشی به اندازه گیری هم زمان سوبستراهای اکسیداسیون کربوهیدرات و چربی نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.