اثر زمان های مختلف برداشت بر خصوصیات کمی (مورفولوژیک) و کیفی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) در منطقه اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زمان های مختلف برداشت بر خصوصیات کمی (مورفولوژیک) و کیفی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) در منطقه اصفهان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زمان های مختلف برداشت بر خصوصیات کمی (مورفولوژیک) و کیفی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) در منطقه اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان های مختلف برداشت بر خصوصیات کمی (مورفولوژیک) و کیفی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) در منطقه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زمان های مختلف برداشت بر خصوصیات کمی (مورفولوژیک) و کیفی آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) در منطقه اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: آویشن دنایی (.Thymus daenensis Celak) متعلق به خانواده نعناعیان (Lamiaceae) می باشد. این گیاه به عنوان ضد نفخ، هضم کننده غذا، ضد اسپاسم، ضد سرفه و خلط آور و به علت داشتن ترکیب اصلی تیمول و کارواکرول در صنایع دارویی، بهداشتی و آرایشی کاربرد فراوانی دارد.روش تحقیق: به منظور بررسی اثر زمان برداشت بر صفات مورد نظر آویشن دنایی ‎آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوارسگان (اصفهان) در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ انجام شد. تیمارهای مورد بررسی، دوره های فنولوژیکی (زمان های برداشت) شامل دوره رویشی، ظهور آغازه های گل، ظهور ۵۰ درصد گل آذین ها، گلدهی کامل و زمان تشکیل بذر بود.نتایج و بحث: نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تاثیر مراحل مختلف برداشت روی صفات ارتفاع بوته، قطر بوته، تعداد شاخه، ارتفاع بلندترین ساقه، وزن تر و خشک بیوماس و میزان تیمول در سطح یک درصد و برای سایر صفات تفاوت ها معنی دار نبود. نتایج به دست آمده از مقایسه میانگین نشان داد که بیشترین ارتفاع بوته (۳۱.۸۳ سانتی متر) از مرحله بذردهی حاصل شد. بیشترین قطر بوته (۳۸.۵۰ سانتی متر) از مرحله بذردهی به دست آمد که تفاوت معنی داری با اکثر مراحل، داشت. از طرفی، بیشترین وزن تر بیوماس (۱۰۶۲۱ کیلوگرم در هکتار) و بیشترین وزن خشک بیوماس (۴۲۴۳ کیلوگرم در هکتار) از مرحله بذردهی و کمترین وزن تر بیوماس (۵۵۴۵ کیلوگرم در هکتار) و کمترین وزن خشک بیوماس (۲۰۳۵ کیلوگرم در هکتار) از مرحله رویشی حاصل شد. بیشترین درصد اسانس (%۱.۴۱) از مرحله %۵۰ گلدهی و بیشترین میزان تیمول (%۸۴.۱) از مرحله رویشی حاصل شد.توصیه کاربردی/ صنعتی: به طور کلی با توجه به نتایج این تحقیق، می توان مرحله بذردهی را به عنوان مناسب ترین زمان برداشت به منظور حصول حداکثر عملکرد وزن تر و خشک بیوماس آویشن دنایی معرفی نمود اما برای دستیابی به بیشترین میزان تیمول مرحله رویشی را معرفی نمود.

کلید واژه: آویشن دنایی، صفات فنولوژیک، صفات مورفولوژیک، وزن خشک، تیمول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.