مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵) :

مقاله بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۱۵۶ تا ۱۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی اختلالات شبه جسمی در مراجعه کنندگان به بیمارستان فارابی کرمانشاه (سال ۸۵-۱۳۷۵)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله اختلالات شبه جسمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: اختلالات شبه جسمی گروهی از اختلالات روانی هستند که با علایم جسمی مشخص می شوند، ولی نمی توان آن ها را با یک اختلال طبی، تاثیر دارو یا اختلال روانی دیگر توجیه کرد. هدف اصلی این مطالعه بررسی اپیدمیولوژی و فراوانی اختلالات شبه جسمی در کرمانشاه است. روش ها: اطلاعات اپیدمیولوژیک بر اساس یک پرسشنامه ۲۶ سوالی از پرونده های بیماران مراجعه کننده به بیمارستان فارابی (سال ۸۵-۱۳۷۵) استخراج گردید.
یافته ها: در بین اختلالات شبه جسمی، بیشترین فراوانی مربوط به اختلال تبدیلی با ۱/۶۱ درصد و کم ترین فراوانی، مربوط به اختلال درد با ۹/۲ درصد بود. این اختلالات در طبقات اقتصادی اجتماعی پایین شایع بود و یک ارتباط مستقیم با تحصیلات پایین داشت. اختلالات شبه جسمی در افراد مونث با ۵/۶۸ درصد، اختلال تبدیلی در افراد مذکر با ۱/۵۱ درصد و اختلال بدریختی بدن در افراد مجرد با ۷/۷۰ درصد بیشتر بود. فراوانی اختلالات شبه جسمی در افراد جوان بالاتر بود.
نتیجه گیری: برتری جنسی در تمام انواع اختلالات به جز اختلال تبدیلی، با جنس مونث بوده است. از نظر تحصیلات به جز اختلال بدریختی بدن، بیشترین فراوانی در بین افراد با تحصیلات پایین بود. در بیماران مورد بررسی، اختلال در عملکرد اجتماعی و شغلی مشاهده شد. این یافته با معیارهای DSM-IV-TR همخوانی دارد. به نظر می رسد که این نتایج با فرهنگ، نحوه مصاحبه با بیماران و محیط ارتباط دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.