اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه اجتماعی-شناختی بر دریافت میوه و سبزی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه اجتماعی-شناختی بر دریافت میوه و سبزی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه اجتماعی-شناختی بر دریافت میوه و سبزی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه اجتماعی-شناختی بر دریافت میوه و سبزی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه اجتماعی-شناختی بر دریافت میوه و سبزی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حیات

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی به عنوان عاملی مهم در پیشگیری از بیمارهای مزمن شناخته شده است. دوران نوجوانی مرحله مهمی برای شکل گیری رفتارهای مربوط به غذا خوردن است و مدرسه یکی از محیط های مناسب برای مداخله به منظور بهبود رفتارهای غذایی، از جمله الگوی مصرف میوه و سبزی نوجوانان است. هدف این مطالعه، تعیین میزان اثر یک مداخله مدرسه محور بر اساس نظریه شناختی-اجتماعی بر میزان مصرف میوه و سبزی در دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی است.روش بررسی: این مطالعه یک کارآزمایی میدانی تجربی مدرسه محور است. نمونه ها شامل ۲۹۶ دختر دانش آموز ۱۳-۱۰ ساله (۱۵۷ نفر آزمون و ۱۳۹ نفر شاهد) منطقه ۷ آموزش و پرورش تهران در سال ۱۳۸۹ بود. مداخله به صورت آموزش کلاسی و عرضه میوه و سبزی در بوفه مدرسه به مدت ۳ ماه اجرا شد. عوامل شناختی-اجتماعی مرتبط با دریافت میوه و سبزی با تکمیل پرسشنامه، میزان دریافت میوه و سبزی توسط پرسشنامه یاد آمد ۲۴ ساعته، پیش و پس از مداخله ۳ ماهه، ارزیابی شد. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و تحلیلی استفاده شد.یافته ها: در پایان مداخله، دریافت روزانه سبزی و میوه در گروه آزمون به ترتیب ۰.۶ و ۰.۶۳ واحد و در مقایسه با گروه شاهد بیشتر بود، هرچند میزان مصرف در گروه آزمون در پایان مطالعه تغییر معناداری در مقایسه با ابتدای آن نداشت. میزان آگاهی تغذیه ای و خودبسندگی در گروه مداخله در مقایسه با شاهد افزایش معنادار یافت، هرچند میزان فراهمی و یادگیری مشاهده ای در گروه مداخله در پایان مطالعه کاهش پیدا کرده بود.نتیجه گیری: فرایند اجرای برنامه نکات اجرایی متعددی را به عنوان تجربه مثبت اجرایی برای مداخلات آتی در اختیار قرار داد.

کلید واژه: میوه و سبزی، نظریه شناختی-اجتماعی، نوجوان، مدرسه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.