مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) :

مقاله بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۳۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پلی مورفیسم ۶۲۹C/A- ژن پروتئین انتقال دهنده کلسترول استر در ارتباط با اثر استاتین ها بر سطح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آتورواستاتین
مقاله پلی مورفیسم ۶۲۹C>A-
مقاله کلستریل استر ترانسفر پروتئین
مقاله لیپوپروتئین با دانسیته بالا
مقاله لواستاتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کلستریل استر ترانسفر پروتئین (CETP) نقش اساسی در متابولیسم لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) و مسیر انتقال معکوس کلسترول دارد. واریانت های ژن CETP مانند -۶۲۹C>A که مستقیما بر HDL کلسترول تاثیر می گذارد نسخه برداری از این ژن را تحت تاثیر قرار می دهد. این مطالعه با هدف تعیین تاثیر پلی مورفیسم -۶۲۹C>A در پروموتر ژن CETP بر سطح کلسترول HDL در پاسخ به درمان با استاتین ها انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی از بین بیمارانی که سطح لیپوپروتئین با دانسیته پایین (LDL-C) بالاتر از ۱۲۰mg/dl داشتند و نیاز به درمان داشتند، ۱۹۶ بیمار دریافت کنندگان لواستاتین یا آتورواستاتین انتخاب شدند. در همه بیماران قبل و بعد از درمان پروفایل لیپیدی اندازه گیری شد پلی مورفیسم ۶۲۹C>A در پروموتر ژن توسط تکنیک چند شکلی طول قطعه محدود (PCR- RFLP) تعیین گردید. نتایج آزمایشات بیوشیمیایی قبل و بعد از درمان در پلی مورفیسم های مختلف با استفاده از آزمون های t زوجی، ANOVA و Tukey تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: پس از درمان با لواستاتین در ژنوتیپ AA سطح کلسترول کاهش بیشتر و سطح HDL افزایش بیشتری نسبت به دو ژنوتیپ دیگر نشان داد در حالی که غلظت آپولیپوپروتئین (ApoA1) A1 در ژنوتیپ CC نسبت به ژنوتیپ AA و AC افزایش بیشتری نشان داد (P<0.05). همچنین آتورواستاتین میزان ApoA1 را در ژنوتیپ CC بیشتر از دو ژنوتیپ AA و AC افزایش داد (P<0.01).
نتیجه گیری: لواستاتین و آتورواستاتین در ژنوتیپ CC، پروتئین ApoA1 را در ذرات HDL بیش از دو ژنوتیپ دیگر افزایش داده بنابراین بنظر می رسد درمان با این دو دارو در بیماران با ژنوتیپ CC موثرتر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.