مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر :

مقاله بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۷ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوامیزول
مقاله سندرم نفروتیک
مقاله وابسته به استروئید
مقاله عودهای مکرر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: فرم ایدیوپاتیک سندرم نفروتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر، به دلیل مسمومیت ناشی از استروئید، یک مشکل درمانی است. این مطالعه با هدف بررسی اثر لوامیزول در درمان کودکان مبتلا به سندرم نفروتیک ایدیوپاتیک وابسته به استروئید و یا با عودهای مکرر انجام شد.
روش ها: در این مطالعه نیمه تجربی، ۴۳ کودک ۱۴-۱ ساله مبتلا به سندرم نفروتیک وابسته به استروئید (۲۳ نفر) و یا با عود مکرر (۲۰ نفر) بررسی شدند. بیماران، ۴ هفته با پردنیزولون خوراکی (۶۰mg/m۲/day) منقسم روزانه درمان شدند. سپس دوز به ۴۰mg/m۲ و به صورت یک روز در میان کاهش می یافت و همزمان لوامیزول (۵/۲mg/kg) یک روز در میان شروع شد. بیماران، ماهانه از نظر بهبودی، عود و عوارض جانبی دارو ارزیابی شدند. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه جمع آوری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS 11.5 و آزمون های تی، ویلکاکسون و کای دو تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: باتجویز لوامیزول، ۵/۴۶ درصد، بهبودی کامل و ۹/۳۴ درصد، بهبودی نسبی پیدا کردند. ۶/۱۸ درصد به دارو پاسخ ندادند. مدت رمیسیون ۵/۳۹ درصد از کودکان بیشتر از یک سال بود. میانگین دفعات عود در سال، از ۱±۷/۲ بار قبل از شروع درمان به ۲/۱±۱/۱ بار بعد از شروع لوامیزول کاهش یافت (P<0.001). اختلاف آماری معناداری بین اثر لوامیزول با نوع سندرم نفروتیک و سن شروع بیماری مشاهده شد.
نتیجه گیری: لوامیزول، بی خطر و موثر بوده و می توان آن را در درمان سندرم نفروتیک وابسته به استروئید یا با عود مکرر توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.