آگاهی و نگرش بیماران و پزشکان عمومی در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان های کشور و نقش آن در انتخاب بیمارستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آگاهی و نگرش بیماران و پزشکان عمومی در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان های کشور و نقش آن در انتخاب بیمارستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آگاهی و نگرش بیماران و پزشکان عمومی در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان های کشور و نقش آن در انتخاب بیمارستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آگاهی و نگرش بیماران و پزشکان عمومی در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان های کشور و نقش آن در انتخاب بیمارستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آگاهی و نگرش بیماران و پزشکان عمومی در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان های کشور و نقش آن در انتخاب بیمارستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: امروزه جامعه جهانی شاهد علاقه روزافزون به استفاده از سنجش عملکرد و انتشار نتایج آن به منظور بهبود کیفیت مراقبت می باشد. سیستم ارزشیابی بیمارستان ها از سال ۱۳۷۷ تمام بیمارستان های کشورمان را مورد ارزشیابی قرار داده است ولی تاکنون تاثیر آن بر انتخاب بیمارستان سنجیده نشده است.روش کار: در این مطالعه مقطعی، آگاهی و نگرش ۱۰۴ مراجعه کننده سرپایی به هشت بیمارستان منتخب تهران و نیز ۱۰۳ پزشک عمومی شاغل در این شهر در مورد سیستم ارزشیابی بیمارستان ها به وسیله پرسشنامه بررسی شد.یافته ها: تنها %۵.۸مراجعه کنندگان سرپایی (%۱.۳-۱۰.۳ با حدود اطمینان %۹۵) و %۱۱.۷ پزشکان عمومی (%۵.۵-۱۷.۹ با حدود اطمینان %۹۵) از نتایج ارزشیابی بیمارستان ها آگاه بودند. بین آگاهی مراجعه کنندگان سرپایی و سطح تحصیلات آنان رابطه مثبت معنادار وجود داشت (p=0.016). هیچ یک از مراجعه کنندگان سرپایی در انتخاب بیمارستان به نتیجه ارزشیابی بیمارستان توجه نکرده بودند و تنها یکی از پزشکان عمومی (%۰-۲ با حدود اطمینان %۹۵) در ارجاع بیمارانش به درجه ارزشیابی بیمارستان توجه می نمود. مراجعه کنندگان سرپایی برای انتخاب بیمارستان بیشتر به شهرت عمومی بیمارستان و شهرت پزشکان متخصص شاغل در بیمارستان توجه داشتند. پزشکان عمومی معتقد بودند نتایج ارزشیابی، سطح کیفیت مراقبت های بیمارستان را منعکس نمی کند.نتیجه گیری: سیستم ارزشیابی تقریبا هیچ تاثیری بر انتخاب بیمارستان به وسیله بیماران و پزشکان عمومی نداشت. در تاسیس سیستم های سنجش عملکرد، انتشار نتایج باید با ارزیابی تاثیر آن بر آگاهی و انتخاب صورت پذیرد.

کلید واژه: ارزشیابی بیمارستان، انتشار نتایج عملکرد، بیماران و پزشکان عمومی، آگاهی، نگرش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.