اثر روش های مختلف حاصلخیزی خاک (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای (Brassica rapa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روش های مختلف حاصلخیزی خاک (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای (Brassica rapa) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روش های مختلف حاصلخیزی خاک (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای (Brassica rapa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های مختلف حاصلخیزی خاک (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای (Brassica rapa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روش های مختلف حاصلخیزی خاک (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای (Brassica rapa) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۴

به منظور بررسی اثرات کودهای آلی، شیمیایی و تلفیق آنها بر عملکرد و اجزا عملکرد شلغم علوفه ای، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۹-۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران واقع در کرج به اجرا در آمد. آزمایش به صورت بلوک های کامل تصادفی با ۱۵ تیمار از کودهای آلی، شیمیایی و تلفیقی در سه تکرار انجام شد. نتایج این پژوهش نشان داد که تیمار زئوپونیکس+ورمی کمپوست+۲۵ درصد کود کامل شیمیایی بالاترین عملکرد غده (۸۳۶.۲ کیلوگرم در هکتار) را تولید کرد. در بین تیمارهای به کار رفته بیشترین عملکرد شاخساره در اثر کاربرد دو تیمار زئوپونیکس+۵۰ درصد کود کامل شیمیایی و ورمی کمپوست+تلقیح بذر+۲۵ درصد کود کامل شیمیایی تولید شد. بالاترین عملکرد علوفه کل نیز در اثر کاربرد دو تیمار زئوپونیکس+۵۰ درصد کود کامل شیمیایی (۱۷۶۱۳.۳ کیلوگرم در هکتار) و ورمی کمپوست+تلقیح بذر+۲۵ درصد کود کامل شیمیایی (۱۶۰۰۰ کیلوگرم در هکتار) بدست آمد که نسبت به تیمار شاهد به ترتیب ۱۰۶ و ۸۷ درصد افزایش عملکرد نشان دادند. نتایج این تحقیق بیان گر اثر افزایشی کاربرد تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بود. استفاده از روش تغذیه ای تلفیقی بیش از کاربرد جداگانه این منابع عملکرد را تحت تاثیر قرار دادند. نتایج نشان داد تاثیر کودهای آلی بر افزایش عملکرد شلغم علوفه ای به مراتب بیشتر از کودهای شیمیایی است.

کلید واژه: شلغم علوفه ای، زئوپونیکس، ورمی کمپوست، باکتری های محرک رشد، کود شیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.