مقایسه سرعت و دوره پر شدن دانه در برخی از ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سرعت و دوره پر شدن دانه در برخی از ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سرعت و دوره پر شدن دانه در برخی از ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سرعت و دوره پر شدن دانه در برخی از ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سرعت و دوره پر شدن دانه در برخی از ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی سرعت و طول دوره پر شدن دانه ارقام بومی، اصلاح شده و لاین های امیدبخش برنج تحت مقادیر مختلف نیتروژن آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۸ در مزرعه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اجرا گردید. نوع آزمایش کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار بود. عامل اصلی شامل مقادیر کود نیتروژن (صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم اوره در هکتار) و عامل فرعی شامل ۴ لاین امیدبخش (جلودار، پرتو، دانش و جهش)، ۲ رقم بومی (طارم محلی و طارم دیلمانی) و یک رقم اصلاح شده (قائم ۱) برنج در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد سطوح نیتروژن در چهار صفت مساحت برگ پرچم، محتوی کلروفیل (a+b)، روز تا ۵۰ درصد گلدهی و عملکرد شلتوک و ارقام بجز صفت دوره موثر پر شدن دانه، از نظر سایر صفات اختلاف معنی داری داشتند. روند پر شدن دانه در تیمارهای مختلف کود نیتروژن از الگوی تقریبا یکسانی (منحنی درجه سوم) تبعیت نمود. ارقام مختلف مورد مطالعه فقط در دو صفت سرعت پر شدن و حداکثر وزن دانه پاسخ متفاوت و معنی داری به مقادیر متفاوت نیتروژن نشان دادند. بر همین اساس بالاترین و کمترین سرعت پر شدن دانه به ترتیب در لاین های امید بخش پرتو و جلودار در تیمار عدم مصرف کود نیتروژن به دست آمد. ژنوتیپ دانش با ۶.۷۲ تن در هکتار بالاترین عملکرد شلتوک را بخود اختصاص داد. مقایسات گروهی بین سه گروه برنج نشان داد که از نظر صفات میزان کلروفیل (a+b) و سرعت پر شدن دانه ارقام بومی در مقایسه با رقم اصلاح شده از میزان بالاتری برخوردار بودند.

کلید واژه: برنج، سرعت پر شدن دانه، طول دوره پر شدن دانه، لاین های امید بخش، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.