موانع درون دانشگاهی موثر بر فعالیت ‌های تحقیقاتی از دیدگاه اعضای هیات‌ ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 موانع درون دانشگاهی موثر بر فعالیت ‌های تحقیقاتی از دیدگاه اعضای هیات‌ ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد موانع درون دانشگاهی موثر بر فعالیت ‌های تحقیقاتی از دیدگاه اعضای هیات‌ ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی موانع درون دانشگاهی موثر بر فعالیت ‌های تحقیقاتی از دیدگاه اعضای هیات‌ ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن موانع درون دانشگاهی موثر بر فعالیت ‌های تحقیقاتی از دیدگاه اعضای هیات‌ ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: دانشگاه‌ ها مهمترین محل تولید علم محسوب شده و سامان ‌دهی به تحقیقات دانشگاهی از مهمترین راهبردهای موثر در پیشرفت جامعه است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی موانع درون دانشگاهی تحقیقات از دیدگاه اعضای هیات ‌علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز انجام گردید.روش ‌ها: پژوهش به روش توصیفی پیمایشی در سال ۱۳۸۷ انجام شد و جامعه آماری آن را ۵۵۰ نفر از اعضای هیات ‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل می ‌دهد. با استفاده از نمونه‌ گیری طبقه ‌ای به نسبت ۸ دانشکده و مرکز تحقیقاتی، از ۲۲۷ نفر نظرسنجی شد. ابزار پژوهش، پرسشنامه محقق ‌ساخته در ۶ حیطه موانع مالی، امکاناتی، حرفه ‌ای، علمی، فردی، مدیریتی سازمانی و در مقیاس ۴ گزینه ‌ای لیکرت طراحی و برای تحلیل اطلاعات، از آزمون ‌های تی تک نمونه‌ ای، تی گروه ‌های مستقل، تحلیل واریانس چندمتغیره MANOVA و ANOVA و آزمون تعقیبی توکی استفاده شده است.نتایج: موانع درون سازمانی از دیدگاه اعضای هیات ‌علمی به طور معناداری بیش از میانگین مورد قبول (۶۲.۵) بود و وجود کلیه موانع تایید شد (P<0.01). موانع مالی (۸۶.۲±۱۶.۵) بیشترین و موانع علمی (۷۹.۱±۱۹.۱) کمترین میانگین را داشتند. میانگین نمرات موانع امکاناتی ۸۰.۲±۱۸.۲، موانع حرفه ‌ای ۸۲.۳±۱۹.۲، موانع فردی ۸۱.۵±۱۸.۶، ترفیع مدیریتی و سازمانی ۸۲.۶±۱۷.۲ بود. نوع نگرش اعضای هیات ‌علمی به موانع یاد شده با میزان فعالیت ‌های تحقیقاتی ارتباطی نداشت. بین دیدگاه اعضای هیات ‌علمی به تفکیک جنسیت، مرتبه علمی، رشته تحصیلی و مسوولیت اجرایی تفاوت معنا‌دار وجود‌‌ داشت (P<0.05). اما در مورد سابقه خدمت تفاوت معنا‌داری مشاهده نگردید.نتیجه‌ گیری: از دیدگاه هیات ‌علمی فعالیت ‌های تحقیقاتی تحت ‌تاثیر موانع متعددی قرار می ‌گیرد. بازنگری در فرایند تصویب طرح ‌های پژوهشی، توانمندسازی نیروی انسانی، توجه به کاربست نتایج، طراحی سیستم اطلاعاتی و ارتباطاتی نیز می ‌تواند در رفع مشکلات و موانع پژوهش موثر باشد.

کلید واژه: تحقیقات، فعالیت تحقیقاتی، موانع درونی، عضو هیات ‌علمی، دیدگاه، دانشگاه علوم پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.