کاربرد توام شاخص دمای تر گوی سان و ضربان قلب در شرایط آب و هوایی گرم: راهنمایی برای برآورد بهتر استرین گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد توام شاخص دمای تر گوی سان و ضربان قلب در شرایط آب و هوایی گرم: راهنمایی برای برآورد بهتر استرین گرمایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد توام شاخص دمای تر گوی سان و ضربان قلب در شرایط آب و هوایی گرم: راهنمایی برای برآورد بهتر استرین گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد توام شاخص دمای تر گوی سان و ضربان قلب در شرایط آب و هوایی گرم: راهنمایی برای برآورد بهتر استرین گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد توام شاخص دمای تر گوی سان و ضربان قلب در شرایط آب و هوایی گرم: راهنمایی برای برآورد بهتر استرین گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: کار در شرایط آب و هوایی گرم به خصوص در فصل تابستان موجب بروز استرین گرمایی در کارگران می شود. شاخص دمای ترگویسان (WBGT) به دلیل به حساب نیاوردن فاکتورهای غیرمحیطی، دارای محدودیت ذاتی در برآورد استرین گرمایی است. هدف از این مطالعه بررسی کاربرد توام شاخص WBGT و مولفه ضربان قلب شاخص استرین فیزیولوژیکی (PSIHR) در برآورد استرین گرمایی در شرایط آب و هوایی گرم بود.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی بر روی ۱۲۲ مرد در مرکز و جنوب ایران (۵۱ نفر از کارکنان شرکت ذوب آهن اصفهان و ۷۱ نفر از کارکنان شرکت ملی صنایع پتروشیمی عسلویه) طی ماه های تیر و شهریور سال ۱۳۸۹ انجام شد. شاخص WBGT، ضربان قلب و دمای داخل مجرای گوش در حالت استراحت و کار اندازه گیری شد. از آماره های توصیفی و تحلیل رگرسیون لجستیک برای تحلیل داده ها استفاده شد.نتایج: نتایج تحلیل رگرسیون لجستیک نشان داد که شاخص WBGT پیش بینی کننده ضعیفی برای استرین گرمایی است؛ به طوری که میزان حساسیت و ویژگی آن به ترتیب برابر ۵۳ و ۶۵ درصد بود، ولی کاربرد توام شاخص های WBGT و PSIHR پیش بینی کننده بهتری برای استرین گرمایی است. میزان حساسیت و ویژگی استفاده توام از این دو شاخص به ترتیب ۷۵ و ۶۹ درصد بود.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، کاربرد توام شاخص های PSIHR و WBGT ابزار مفیدی برای برآورد بهتر استرین گرمایی در شرایط آب و هوایی گرم جنوب و مرکز ایران است.

کلید واژه: شاخص WBGT،

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.