اثرات رژیم غذایی کنترل کننده پرفشاری خون (DASH) بر سطح التهاب و تست های عملکرد کبدی در بیماران دیابتی نوع ۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات رژیم غذایی کنترل کننده پرفشاری خون (DASH) بر سطح التهاب و تست های عملکرد کبدی در بیماران دیابتی نوع ۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات رژیم غذایی کنترل کننده پرفشاری خون (DASH) بر سطح التهاب و تست های عملکرد کبدی در بیماران دیابتی نوع ۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات رژیم غذایی کنترل کننده پرفشاری خون (DASH) بر سطح التهاب و تست های عملکرد کبدی در بیماران دیابتی نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات رژیم غذایی کنترل کننده پرفشاری خون (DASH) بر سطح التهاب و تست های عملکرد کبدی در بیماران دیابتی نوع ۲ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences
تعداد صفحات :۹
زمینه و هدف: توجه به عوامل خطر جدید بیماری های قلبی عروقی در میان افراد مبتلا به بیماری های قلبی – عروقی از اهمیت به سزایی برخوردار است. این مطالعه اثرات رژیم غذایی(DASH) Dietary Approaches to Stop Hypertension را بر روی التهاب و عملکرد کبدی در میان بیماران دیابتی نوع ۲ بررسی می نماید.مواد و روش کار: در این کارآزمایی بالینی متقاطع و تصادفی، ۳۱ بیمار دیابتی نوع ۲ که به بیمارستان شهید مطهری اصفهان مراجعه می نمودند و در محدوده سنی ۳۰ تا ۶۰ سال قرار داشتند به طور تصادفی به دو گروه دریافت کننده رژیم کنترل (رژیم معمول دیابتی ها) یا رژیم غذایی DASH به مدت ۸ هفته تقسیم شدند. ۴ هفته استراحت بین ۲ مرحله کارآزمایی وجود داشت. سطح C-Reactive Protein (CRP)، آنزیم های آلانین آمینوترانسفراز و آسپارتات آمینوترانسفراز و آلکالان فسفاتاز سنجش شد و شاخص های انعقادی خون اندازه گیری شد.یافته ها: میانگین درصد تغییرات سطح CRP بعد از رژیم غذایی -۲۶.۹±۳.۵ DASH درصد، و بعد از رژیم کنترل -۵.۱±۳.۸ درصد بود (p=0.001). سطح آلانین آمینوترانسفراز و آسپارتات آمینوترانسفراز به طور قابل ملاحظه ای بعد از مصرف کردن رژیم غذایی DASH در مقایسه با رژیم کنترل کاهش یافت (به ترتیب -۱۴.۸±۳۰ درصد در مقابل -۶.۶±۳.۴ درصد، p=0.001 و -۲۹.۴±۳.۷ درصد در مقابل ۵.۹±۱.۴ درصد p=0.001). رژیم غذایی DASH سطح فیبرینوژن پلاسما را کاهش داد (-۱۱.۴±۳.۶ درصد در مقابل ۰.۵±۳.۴ درصد، p=0.03).نتیجه گیری: در میان بیماران دیابتی، رژیم غذایی DASH می تواند نقش مهمی را در کاهش التهاب، فیبرینوژن پلاسمایی و آمینوترانسفرازکبدی داشته باشد، لذا مطالعات طولانی مدت بیشتری توصیه می شود.
کلید واژه: رژیم غذایی، آنزیم های کبدی، دیابت نوع ۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.