رابطه سطح لپییدهای پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه سطح لپییدهای پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه سطح لپییدهای پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه سطح لپییدهای پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه سطح لپییدهای پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سندرم تخمدان پلی کیستیک یک اختلال شایع آندوکرین همراه با اختلالات لیپید می باشد که با افزایش ریسک بیماری های قلبی- عروقی و چاقی مرکزی همراه می باشد. این مطالعه با هدف تعیین رابطه لیپید پس از غذا با نسبت دور کمر به باسن و انسولین در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک و مقایسه آن با گروه کنترل انجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه مورد- شاهدی بر روی ۲۰ خانم مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک و ۲۰ نفر کنترل سالم که از نظر سن یکسان و از نظر شاخص توده بدنی بین ۲۰ kg¤m2 تا ۲۳ kg¤m2بودند، در مرکز ناباروری فاطمه الزهرا بابل انجام شده است. نسبت دور کمر به دور باسن محاسبه شد و سطح تری گلیسرید، کلسترول، HDL ناشتا و پس از غذا، انسولین و تست تحمل گلوکز اندازه گیری شد و در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت. یافته ها: زنان مبتلا به تخمدان پلی کیستیک سطوح بالاتری از تری گلیسرید پس از غذا ( ۲۰۳.۶±۱۲۱.۵ mg¤dlدر مقابل۱۱۷.۷±۴۱.۵ mg¤dl ، p=0.018)، کلسترول پس از غذا ( ۲۱۰.۱±۳۶.۹ mg¤dlدر مقابل۱۶۹.۹±۲۹mg/dl ،p=0.001 )، قند خون ناشتا ( ۹۱.۶±۱۱.۷ mg¤dlدر مقابل ۸۱.۸±۱۴.۲ mg¤dl،p=0.023)، انسولین (۱۳۱.۷±۲۵.۲ IU¤ml در مقابل۷۵.۲±۱۸ IU¤ml ،p=0.033 )، و نسبت دور کمر به دور باسن ( ۰.۸۷±۰.۰۶در مقابل۰.۷۴±۰.۱۴ ، p=0.001) در مقایسه با گروه کنترل داشتند. در حالت ناشتا نیز تری گلیسرید ( ۱۵۸.۱±۶۸.۹ mg¤dlدر مقابل۱۱۸±۳۵.۹ mg¤dl ، p=0.029) و کلسترول (۱۸۹.۹±۳۲.۶ mg¤dlدر مقابل۱۵۴±۲۵ mg¤dl ، p=0.000) در بیماران بیشتر از گروه کنترل بود. بین سطح لیپیدهای اندازه گیری شده با سطح انسولین و نسبت دور کمر به باسن همبستگی معنی دار وجود نداشت.استنتاج: سطوح تری گلیسرید و کلسترول ناشتا و پس از غذا و انسولین در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک بیشتر از زنان نرمال بود و به نظر می رسد نسبت دور کمر به باسن و سطح انسولین بر این ارتباط تاثیرگذار نبوده است.

کلید واژه: سندرم تخمدان پلی کیستیک، لیپید پس از غذا، نسبت دور کمر به دور باسن، سطح انسولین، تست تحمل گلوکز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.