مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی :

مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در گیاهان دارویی از صفحه ۷۵ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیب های شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریم گلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مریم گلی گل درشت
مقاله اسانس
مقاله GC/MS
مقاله ضد باکتری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در کشور ایران تعداد ۵۸ گونه از این جنس رویش دارد که ۱۷ گونه از این تعداد بومی ایران می باشد. گیاهان متعلق به این جنس دارای خواص دارویی بوده ودر طب سنتی استفاده می شوند.
هدف: شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس گونه مریم گلی گل درشت و بررسی فعالیت ضدباکتری آن.
روش بررسی: در این تحقیق گونه مریم گلی گل درشت از محل رویش خود در دره مارمیشو ارومیه جمع آوری شد. اسانس گیری به روش تقطیر با آب انجام شد و اجزای اسانس با استفاده از دستگاه های GC و GC/MS آنالیز و شناسایی شدند. شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس، به کمک طیف جرمی، شاخص بازداری و مقایسه آن با شاخص های بازداری گزارش شده در منابع صورت گرفت. جهت بررسی خواص ضد باکتری از روش انتشار روی دیسک و MIC استفاده شد.
نتایج: بازدهی اسانس برای این گونه، ۰۳۵ درصد وزنی – وزنی به دست آمد. تعداد ۳۴ ترکیب (۹۷۶ درصد) اسانس شناسایی شد که bCarryophyllene (۳۲.۷ درصد) و ۱,۸-Cineol (18.9 درصد) ترکیب های عمده بودند. اسانس این گیاه بر روی میکروارگانیسم های Bacillus Subtilis،Staphylococus araeus و Staphylococus epidermidis اثرات نسبتا قوی نشان داد.
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد که مونوترپن ها (۴۴۴ درصد) و سزکویی ترپن ها (۵۲۰ درصد) اسانس این گونه را تشکیل می دهند. اثرات ضد باکتری می تواند به دلیل وجود ترکیب ۱,۸-Cineol در اسانس باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.