مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد :

مقاله تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تحقیقات اقتصاد کشاورزی از صفحه ۹۳ تا ۱۰۴ منتشر شده است.
نام: تعیین عمق بهینه اقتصادی چاههای آب کشاورزی: مطالعه موردی دشت بجنورد
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه ریزی غیرخطی
مقاله عمق بهینه
مقاله چاههای آب
مقاله دشت بجنورد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، برای تعیین عمق بهینه چاههای آب کشاورزی دشت بجنورد با هدف کاهش هزینه حفاری و پمپاژ آب و تامین آب مورد نیاز کشاورزی از مدل برنامه ریزی ریاضی غیر خطی استفاده شد. برای تعیین عمق بهینه حفر چاهها فرض شد که کشاورزان برای دستیابی به دبی اولیه، در شرایطی که بیلان آبی آبخوان، اجازه حفاری دوباره چاه و برداشت اب از آن را بدهد، به حفاری دوباره ( کف شکنی) چاههای موجود می پردازند. بدین منظور از ۳۸۰ حلقه چاه کشاورزی دشت بجنورد در سال ۱۳۸۵ استفاده شد. نتایج نشان داد که برداشت آب از چاه با کف شکنی چاههای موجود تا ارتفاع ۲۰۵ متری مقرون به صرفه خواهد بود. با حفاری چاه تا عمق ۲۰۵ متری دبی چاه و ارتفاع پمپ به ترتیب ۲۹ لیتر برثانیه و ۲۲۸ متر تعیین شد. افزون بر آن، سطح زیرکشت بهینه برای هر محصول با هدف تامین اب مورد نیاز کشاورزی به وسیله حفر چا ههای موجود تعیین شد. بنا بر یافته های مطالعه، تعیین ارتفاع بهینه حفر چاههای کشاورزی و نظارت مستمر بر میزان برداشت آب از چاهها جهت حفظ منابع آب زیرزمینی برای کاربردهای کشاورزی توصیه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.