عنوان فارسی: تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی (عنوان عربی: تحلیل للاسالیب المقبوله فی البحوث النوعیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی (عنوان عربی: تحلیل للاسالیب المقبوله فی البحوث النوعیه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی (عنوان عربی: تحلیل للاسالیب المقبوله فی البحوث النوعیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی (عنوان عربی: تحلیل للاسالیب المقبوله فی البحوث النوعیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی (عنوان عربی: تحلیل للاسالیب المقبوله فی البحوث النوعیه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : روش شناسی علوم انسانی (حوزه و دانشگاه)

تعداد صفحات :۲۶

چکیده فارسی:در دهه های اخیر، رویکرد کیفی به قلمرو پژوهش های علوم انسانی و علوم تربیتی وارد و به آن توجه شده است. از مسائل اصلی این نوع پژوهش، معیار یا معیارهایی است که نتایج این پژوهش ها را قابل اعتماد می سازد. یکی از معیارهای مطرح در این میان، روایی تحقیقات کیفی است که موضوعی حیاتی و چالش برانگیز است. در این مقاله، محققان با بهره گیری از شیوه توصیفی و تحلیلی و با بررسی ادبیات مربوط به تحقیقات کیفی، سه رویکرد عمده به مفهوم روایی را مطرح و روش های دستیابی به روایی در این سه رویکرد را بررسی کرده اند. این سه رویکرد عبارت است از: رویکرد سنتی، کل نگر و رویکرد هدف – روایی که به زعم نویسندگان، رویکرد کل نگر بر دو رویکرد دیگر برتری داشته، می تواند مساله روایی در پژوهش های کیفی را حل کند.

چکیده عربی:
شاع فی العقود الاخیره استخدام اسالیب تعنی بالنوعیه فی اعداد البحوث الخاصه بالعلوم الانسانیه و التربویه و استحوذت هذه الاسالیب علی اهتمام الباحثین. و من اهم ما یتمیز به هذا الاسلوب فی البحث دراسه المعیار أو المعاییر التی تجعل نتائجه جدیره بالثقه. و من المعاییر التی یعتمده هذا الاسلوب موضوع المشروعیه فی الدراسات التی تعنی بالنوعیه و الذی یعد من المواضیع البالغه الاهمیه و المثیره للجدل.یعرض محرروا المقاله الحالیه و بأسلوب یعتمد الوصف و التحلیل و من خلال دراسه الادبیات الخاصه بالدراسات النوعیه ثلاثه طرق رئیسیه: الطریقه التقلیدیه، و طریقه النظره الشامله و طریقه الهدف المقبول الذی یتعلق بمفهوم المقبولیه، و یتناولون بحث اسالیب تحقیق المقبوله فی الطرق الثلاثه المذکوره. یزعم محرروا المقاله بأن طریقه النظره الشامله ارجح من کل من الطریقه التقلیدیه و طریقه الهدف المقبول و لها القدره علی حل مسأله المقبولیه فی البحوث النوعیه.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: پژوهش کیفی، رویکرد سنتی روایی، رویکرد هدف – روایی، رویکرد کل نگر (کلیدواژه عربی:
البحث النوعی، الطریقه التقلیدیه المقبوله، طریقه الهدف المقبول، طریقه النظره الشامله)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.