عنوان فارسی: نسب ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: النسب الناجم عن التلقیح الاصطناعی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نسب ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: النسب الناجم عن التلقیح الاصطناعی) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نسب ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: النسب الناجم عن التلقیح الاصطناعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نسب ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: النسب الناجم عن التلقیح الاصطناعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نسب ناشی از تلقیح مصنوعی (عنوان عربی: النسب الناجم عن التلقیح الاصطناعی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات زنان(مجله مطالعات زنان)

تعداد صفحات :۲۶

چکیده فارسی:پیشرفت علم و تکنولوژی در جوامع امروزی منجر به تولد کودکانی شده است که در ایجاد و تکوین آنها دست بشر دخالت داشته و به کمک طبیعت شتافته است. یکی از روش های منجر به تولد چنین کودکانی تلقیح مصنوعی می باشد که با تزریق اسپرم شوهر و یا فرد بیگانه ای به زن باعث ایجاد جنین می شود. وضعیت حقوقی طفلی که با این شیوه متولد می شود، به ویژه تعیین نسب وی نسبت به زن و شوهر و فرد اهدا کننده اسپرم از مسائل حقوقی مطرح در دنیای امروز می باشد. اغلب کشورها با وضع قانون خاص و برقراری فروض قانونی وضعیت چنین اطفالی را مشخص کرده اند. اما در ایران تاکنون قانونی در این زمینه به تصویب نرسیده است و میان حقوقدانان نیز در خصوص وضعیت اطفال مذکور اختلاف نظرهای عمیقی وجود دارد که ضرورت وضع قانونی خاص در این زمینه را مطرح می کند. در مقاله حاضر، به بررسی وضعیت این اطفال در حقوق کنونی ایران پرداخته می شود و با بررسی قوانین کشورهای دیگر در این خصوص در جهت یافتن راه حلی قانونی برای رفع اختلافات موجود تلاش شده است.

چکیده عربی: ان تقدم العلم والتکنولوجیا فی المجتمعات المعاصره أدی إلی ولاده أطفال کان للانسان دور فی ایجادهم و تکوینهم حیث هرع بذلک إلی مساعده الطبیعه. إن أحد الأسالیب التی تسهم فی ولاده هکذا اطفال هو التلقیح الاصطناعی، إذ یؤدی تلقیح السائل المنوی للزوج او ای شخص آخر للمراه إلی تکوین الجنین. إن الوضع القانونی للطفل الذی یتولد بهذه الطریقه لاسیما تحدید نسبه نسبه الی الزوجه والزوج والشخص المتبرع للسائل المنوی، یعد من القضایا القانونیه المطروحه فی عالم الیوم. إن معظم الدول قامت بتحدید وضع هکذا اطفال من خلال وضع قانون خاص أو اقامه فرضیات قانونیه. إلا انه لم یتم لحد الآن فی ایران وضع قانون فی هذا الخصوص. و هناک خلافات عمیقه فی وجهات النظر بین رجال القانون فیما یخص وضع هؤلاء الأطفال ما یتطلب وضع قانون خاص فی هذا المجال.و یتطرق هذا المقال إلی وضع هؤلاء الأطفال من وجهه نظر القانون الحالی فی ایران و یقوم بدراسه قوانین الدول الأخری بهذا الخصوص من أجل التوصل إلی حل قانونی لإزاله الخلافات السائده.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: تلقیح مصنوعی، نسب، لقاح با اسپرم شوهر، لقاح با اسپرم بیگانه (کلیدواژه عربی:
التلقیح الاصطناعی، النسب، اللقاح بواسطه السائل المنوی للزوج، اللقاح بواسطه السائل المنوی للشخص الأجنبی)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.