مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss :

مقاله بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در گیاهان دارویی از صفحه ۱۰۸ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس گیاه .Stachys acerosa Boiss
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Stachys acerosa
مقاله اسانس
مقاله اثرات ضدمیکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گیاه Stachys acerosa Boiss. از خانواده نعنائیان یکی از گیاهان بومی ایران می باشد.
هدف: با توجه به عدم وجود گزارش مدون در مورد این گیاه و در عین حال استفاده های درمانی سایر گونه های آن در تحقیق حاضر به بررسی اجزا و اثرات ضدباکتریایی اسانس سرشاخه گل دار و بدون گل این گیاه و ساختمان ماده موثره با اثر ضدباکتریایی آن پرداخته شده است.
روش بررسی: سرشاخه های گل دار و بدون گل گیاه از منطقه لاله زار کرمان جمع آوری شد و پس از خشک کردن اسانس آنها توسط دستگاه کلونجر به دست آمد. اسانس ها با استفاده از دستگاه GC-MS و اندیس بازداری آنالیز شد. اثرات ضدمیکروبی اسانس ها علیه باکتری های: Staphylococcus aureus، Staphylococcus epidermidis، Escherichia coli, Bacillus subtilis،Klebsiella pneumoniae و Pseudomonas aerogenosa با استفاده از روش بیواتوگرافی روی پلیت سیلیکاژل GF۲۵۴ در سیستم حلال تولوئن – اتیل استات (۹۳:۷) بررسی شد.
نتایج: سرشاخه گل دار و بدون گل به ترتیب دارای ۰۰۹ و ۰۱۱ درصد اسانس شفاف زرد رنگ و جزء عمده کریزانتنیل استات و لینالول بودند. بیشترین اثرات ضدباکتریایی با استفاده از روش TLC در Rf=۰.۵-۰.۶ در مورد اسانس سرشاخه بدون گل دیده شد و پس از جداسازی این فراکسیون و شناسایی آن با GC-MS، کارواکرول به عنوان جزء اصلی آن شناسایی شد.
نتیجه گیری: در مورد اثرات ضدباکتریایی سایر گونه های Stachys گزارش های متعددی وجود دارد که کریزانتنیل استات و لینالول به عنوان اجزای اصلی اسانس آنها گزارش شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.