عنوان فارسی: مبانی دینی عدالت جنسیتی و اشتغال زنان (عنوان عربی: المبادئ الدینیه للعداله الجنسیه و عمل المرأه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: مبانی دینی عدالت جنسیتی و اشتغال زنان (عنوان عربی: المبادئ الدینیه للعداله الجنسیه و عمل المرأه) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: مبانی دینی عدالت جنسیتی و اشتغال زنان (عنوان عربی: المبادئ الدینیه للعداله الجنسیه و عمل المرأه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: مبانی دینی عدالت جنسیتی و اشتغال زنان (عنوان عربی: المبادئ الدینیه للعداله الجنسیه و عمل المرأه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: مبانی دینی عدالت جنسیتی و اشتغال زنان (عنوان عربی: المبادئ الدینیه للعداله الجنسیه و عمل المرأه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات زنان(مجله مطالعات زنان)

تعداد صفحات :۲۵

چکیده فارسی:در فرایند تولید، توسعه، بازار کار و همچنین رشد اقتصادی هر جامعه، زنان نقش به سزایی ایفا می کنند. به طوری که هم نیازهای مربوط به خود و خانواده را برطرف می کنند و هم جامعه از خدمات و تخصص های آنان بهره مند می‎شود. از طرفی اسلام به زن استقلال مالی و آزادی کامل اقتصادی داده و نه تنها دست مرد را از اموال او کوتاه کرده؛ بلکه حق قیمومیت در معاملات زن را که سابقه تاریخی داشته از او گرفته، از طرف دیگر مسوولیت تامین مخارج خانواده را بر دوش مردان قرار داده است که حکمت این مساله جانبداری از زن یا مرد نیست بلکه اسلام سعادت بشر را در نظر گرفته است. زنان از طرفی به تناسب جنسیت در حوزه های مادری، همسری و مدیریت خانه، نقش به سزایی داشته و از سویی هیچ گاه و در هیچ برهه ای از زمان، از فعالیت خارج از منزل دور نبوده اند.هدف این مقاله بررسی مبانی عدالت جنسیتی در حوزه اشتغال زنان با رویکردی قرآنی و روایی خواهد بود که با روش کتابخانه ای به دسته بندی آیات و روایات، به تحلیل محتوا پرداخته شده است. یافته ها نشان می دهد که در مبانی دینی، زنان مالک اموال خود هستند و وظیفه رفع نیاز خانواده بر عهده آنان نیست ولی می توانند از این حق طبیعی استفاده کنند که البته مشروط بر این که تعارضی با حقوق همسر و فرزندان ایجاد نکند و در صورت تعارض با تامین شرایط و تمهید امکانات، تعارض نقش برطرف شود.

چکیده عربی: تضطلع المراه بدور ممیز فی عملیه الإنتاج والتنمیه و سوق العمل و کذلک النمو الاقتصادی فی کل مجتمع. بحیث انها تلبی احتیاجاتها و أسرتها فضلا عن أن المجتمع یتمتع بخدماتها و تخصصها. و من جهه اخری فان الإسلام قد منح المراه الاستقلال المالی والحریه الاقتصادیه الکامله و لیس أزال سیطره الرجل علی أموالها فحسب بل انتزع منه حق الوصایه فی معاملات المراه والتی کان لها سابقه تاریخیه. و من جهه أخری فانه جعل مسؤولیه توفیر نفقات الاسره علی عاتق الرجل، والحکمه فی هذه القضیه لیست مناصره المراه أو الرجل بل أن الاسلام أخذ سعاده البشریه بنظر الاعتبار. ان المراه و لکونها امراه تضطلع بدور کبیر فی مجالات الأمومه و مؤسسه الزوجیه و إداره المنزل فضلا عن أنها لم تکن بعیده فی أی زمان عن النشاطات فی خارج المنزل.و هدف هذا المقال هو دراسه مبادئ العداله الجنسیه فی مجال عمل المراه فی ظل الرؤیه القرانیه والروائیه اذ تم التطرق الی تحلیل المحتوی بالاسلوب المکتبی و تبویب الآیات والروایات. و تظهر المعطیات انه فی اطار المبادئ الدینیه فان المراه تملک أموالها و ان واجب تلبیه احتیاجات الاسره لا یقع علی عاتقها لکن بوسعها الافاده من هذ الحق الطبیعی شریطه الا یتعارض ذلک مع حقوق الزوج والابناء و فی حال التعارض فانه لابد من إزاله تعارض الدور من خلال توفیر الشروط والتمهید للامکانات.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: اشتغال، عدالت، جنسیت، زنان، مبانی دینی (کلیدواژه عربی: العمل، العداله، الجنس، المرأه، المبادئ الدینیه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.