تاثیر آموزش بر آگاهی و خود کارآمدی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آموزش بر آگاهی و خود کارآمدی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آموزش بر آگاهی و خود کارآمدی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آموزش بر آگاهی و خود کارآمدی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آموزش بر آگاهی و خود کارآمدی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: ضایعات نان که در دامداری ها به عنوان یک ماده غذایی مصرف می شود، در صورت داشتن کپک خطرات قابل توجهی برای انسان و حیوان به همراه دارد. از آن جایی که رابطین می توانند آگاهی های بهداشتی را با بیانی ساده به عموم مردم منتقل نمایند، مطالعه حاضر با هدف ارزیابی میزان آگاهی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان و تاثیر آموزش بر آن انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه مداخله ای تجربی، جامعه پژوهش شامل ۳۹ رابط فعال مرکز بهداشتی- درمانی کارخانه قند آبکوه مشهد بود که به روش نمونه برداری غیراحتمالی آسان انتخاب شدند و به طور تصادفی، تعداد ۲۱ نفر در گروه مداخله و ۱۸ نفر در گروه کنترل قرار گرفتند. داده ها از طریق پرسشنامه جمع آوری شد و آموزش با ارائه لوح فشرده آموزشی و به صورت گروهی انجام گردید. بعد از گذشت ۲ ماه، اطلاعات مجددا جمع آوری گردید. داده های قبل و بعد با استفاده از نرم افزار SPSS 16 و آزمون های آماری تی زوجی و شاخص های میانگین و انحراف معیار (P<0.05) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین نمرات آگاهی رابطین در گروه مداخله پس از آموزش از ۲۲.۸۶±۴.۸ به ۲۶.۳۶±۴.۹ افزایش یافت و آزمون تی اختلاف معناداری بین میانگین آگاهی رابطین در مورد تفکیک نان کپک زده قبل و بعد از آموزش نشان داد (P=0.03). همچنین آزمون تی تفاوت معناداری بین میزان ودکارآمدی درک شده دو گروه نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده نشان داد (P=0.023).نتیجه گیری: یافته ها نشان می دهد که آموزش بر آگاهی رابطین نسبت به ضرورت تفکیک نان کپک زده از سایر ضایعات نان تاثیر دارد.

کلید واژه: آموزش، رابطین، آگاهی، نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.