مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان :

مقاله ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: ارتباط پپتید ۳۴-۱مرتبط با هورمون پاراتیروئید با شروع زایمان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زایمان
مقاله پپتید مرتبط با هورمون پاراتیروئید
مقاله انقباضات رحمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات در گونه های مختلف جانداران حاکی از آنند که مهار کننده های مختلف ممکن است بر میومتر در طی حاملگی اثر داشته باشند و قطع یکی یا بیشتر از آنها می تواند موجب شروع درد زایمان شود. لذا در این مطالعه ارتباط بین پپتید ۳۴-۱ مرتبط با هورمون پاراتیروئید با درد زایمان بررسی شد.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه مورد شاهدی بود. غلظت های پپتید ۳۴-۱ مرتبط با هورمون پاراتیروئید، هورمون پاراتیروئید، کلسیم توتال، فسفر، منیزیم و آلکالین فسفاتاز پلاسما در ۱۵۲ خانم ترم حامله (۷۶ خانم در شروع درد زایمان و ۷۶ خانم بدون درد زایمان) اندازه گیری شد. نمونه های تحت پژوهش فاقد هر گونه عارضه حاملگی بودند.
یافته ها: غلظت های متوسط پپتید ۳۴-۱ مرتبط با هورمون پاراتیروئید در گروه دارای درد زایمان (۶/۰±۳۶/۱۲ نانوگرم در میلی لیتر) تفاوتی با گروه فاقد درد زایمان (۶۳/۰±۵۷/۱۳ نانوگرم در میلی لیتر) نداشت. میانگین هورمون پاراتیروئید پلاسما گروه لیبر و گروه فاقد درد زایمان به ترتیب برابر ۶۶/۱±۹۲/۲۸ و ۶۴/۱±۸۸/۳۱ پیکوگرم در میلی لیتر بود و اختلاف قابل ملاحظه ای بین دو گروه وجود نداشت. غلظت های کلسیم، فسفر، منیزیم و آلکالین فسفاتاز پلاسما نیز در دو گروه تفاوت معنی داری نداشتند.
نتیجه گیری: در این تحقیق نقش آندوکرین پپتید مرتبط با هورمون پاراتیروئید در رابطه با شروع زایمان مورد تایید قرار نگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.