مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵ :

مقاله ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۴۹ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: ارتباط میزان فراخوان با وقوع کم کاری مادرزادی تیروئید، در برنامه غربالگری کم کاری تیروئید نوزادان در شهرستان اراک، ۱۳۸۵
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم کاری مادرزادی تیروئید
مقاله بیماریابی نوزادان
مقاله نوزادان
مقاله هورمون محرک تیروئید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماریابی کم کاری مادرزادی تیروئید از سال ۱۳۸۵در اراک شروع شده است. هدف از این مطالعه بررسی میزان فراخوان و بروز بیماری در این شهر می باشد.
مواد و روش ها: در این پژوهش توصیفی با توجه به دستورالعمل کشوری غربال گری، از تمامی نوزادان متولد شده از مرداد ۱۳۸۵، در روزهای ۵-۳ تولد نمونه خون پاشنه روی کاغذ فیلتر مخصوص جمع آوری و مقادیر TSH به روش الایزا اندازه گیری شد(۵<TSH). میلی واحد در لیتر فراخوان شدند و آزمون های عملکرد تیروئید (TSH ,T4 ,T3RUP) بر سرم خون وریدی انجام و به روش الایزا سنجیده شد. نوزادان با TSH>10 میلی واحد در لیتر و ۶۵>T4 میکروگرم در دسی لیتر بیمار در نظر گرفته شدند. اطلاعات مربوط به نوزادان متولد شده تا پایان سال ۸۷ در فرم های مخصوص ثبت گردید.
یافته ها: از ۲۵۶۸۵ نوزاد غربال گری شده ۶۰۸ مورد فراخوان شدند. میزان فراخوان ۳۶/۲ درصد برآورد گردید .TSH در ۷۸/۳ درصد <5، در ۵۵/۸۳ درصد ۹/۹-۵، در ۵۶/۷ درصد ۹/۱۹-۱۰ و در ۰۹/۵ درصد ۲۰ میلی واحد در لیتر بود. ۸۶ نوزاد هایپوتیروئید بودند (۱/۳۰۰ تولدهای زنده). میزان بیماری در نوزادان فراخوان شده ۲/۱۴ درصد بود. نمونه گیری در ۲۶/۸۰ درصد نوزادان فراخوان شده در ۵-۳ روزگی، ۵/۱۸ درصد در ۲۱-۶ روزگی و در ۱/۱ درصد در بیشتر از ۲۲ روزگی انجام شد.
نتیجه گیری: بروز کم کاری مادرزادی تیروئید در اراک به طور قابل توجهی از مقادیر کشوری و جهانی بالاتر می باشد.
میزان فراخوان از میزان جهانی بالاتر و از میزان کشوری پایین تر است. هم چنین نسبت بیماری به نوزادان فراخوان شده پایین می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.