استخراج و خالص سازی ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و خالص سازی ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و خالص سازی ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و خالص سازی ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و خالص سازی ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری رنگ

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق استخراج ماده رنگزای غذایی بتاسیانین از گیاه آمارانتوس پس از آماده سازی با دو روش مختلف بررسی شد و خلوص و بازده استخراج با استفاده از اسپکتروفوتومتر مرئی فرا بنفش مورد مطالعه قرار گرفت. برای دستیابی به خلوص بالاتر، از فازهای جامد سلولز میکروکریستالین و سفادکس (LH-20) استفاده شد. نتایج نشان داد که استخراج در محیط متانولی بازده بیشتری نسبت به استخراج در محیط اسیدی دارد، اما خلوص ماده رنگزای حاصل از استخراج اسیدی ۰.۱۸ درصد بیشتر می باشد. به کارگیری ستون سفادکس خلوص ماده رنگزا را در استخراج اسیدی تا ۳.۶ درصد و در استخراج متانولی تا ۸ درصد افزایش داد. شناسایی و آنالیز رنگزای تخلیص شده نهایی با روش های مختلف اسپکتروسکوپی وکروماتوگرافی با کارایی بالا تایید شد.

کلید واژه: آمارانتوس، بتاسیانین، ماده رنگزای غذایی، استخراج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.